Skip to content

JOJO: Specialistii de la meteo anunta o perioada secetoasa, specialistii Pontul Nostru anunta inca o zi in care va ploua cu bani!

Buna dimineata comunitate! Ieri dupa cum bine stiti ne-am mai adaugat o cota 2 in palmares. Fara mari emotii, fara complicatii. De ar fi asa in fiecare zi ar da faliment toate casele de pariuri dar probabil ca si noi ne-am plictisi de fericire.

Dupa ce am analizat oferta pe fotbal sincer va spun, poate in afara de un Ferencvaros in 1 solist nu am gasit nimic interesant asa ca am decis sa formez cota 2 din doua meciuri de tenis:

MEGA-PROMOȚIE!!! 42 DE LEI PARIU GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ, DOAR PRIN ACEST LINK

Carreno-Busta P. – Molcan A. 1, cota 1.60
Castigatorul turneului de la Hamburg de anul trecut va infrunta un jucator slovac care nu ne spune prea multe, ieri fiind chinuit serios de un jucator de pe locul 585 din circuitul ATP. Am fost suparat pe Carreno dupa ce a fost batut de Cerundulo stricandu-mi astfel o cota 2 de saptamana trecuta dar mi-a trecut dupa ce am vazut ca a luat bataie de la jucatorul care pana la urma a castigat turneul de la Bastad.

Jucatorul spaniol este un talent incontestabil, anul acesta avand o finala la Barcelona respectiv o semifinala la Bastad, pana in momentul de fata avand 8 trofee castigate pe zgura. Asta spune multe. Slovacul s-a miscat binisor la randul lui in acest sezon avand doua finale, la Lyon respectiv Marrakesh. Vad un meci strans intre cei doi dar pana la urma motivatia de a-si apara punctele de anul trecut il va ajuta sa castige acest meci.

Thiem – F. Delbonis mins1s1, cota 1.22
Austriacul pare sa renasca precum pasarea Phoenix. L-am urmarit in ultima vreme si pot spune ca se afla pe drumul cel bun. Se vede ca nu este la potentialul maxim dar nu vad cum ar putea pierde acest meci la scorul de 2-0 impotriva unui Delbonis care in afara de semifinala de la Buenos Aires abia, abia a reusit sa castige doua meciuri la rand.

Pariati inteligent! Pariati responsabil! Decizia finala va apartine!

STOP-STOP-STOP!!! PROMOȚIE TARE DE TOT! 42 DE LEI PENTRU PARIURI, FĂRĂ SĂ DEPUNEM NIMIC ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ! CLICK AICI

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE