Cota 2

JOJO: Se anunta 28 de grade la umbra…sa ne racorim cu o cota 2 castigatoare!

Am avut o una foarte buna. Bilantul meu pe mai la cota 2 este 11 WIN / 7 LOST. Biletul de astazi contine si un meci de maine, dar daca reusesc sa il bifez ma duc la 5 unitati pe plus, intr-o luna in care rezultatele nu au fost deloc de partea pariorilor. Eu sunt multumit, pentru ca am reusit sae vit multe dintre ele. 

CUM SĂ RATEZI AȘA CEVA?!?! FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ! 299 DE ROTIRI GRATUITE + 33 LEI PARIU GRATUIT DOAR PRIN ACEST LINK

U Craiova – Fc Botosani, cmmd1, cota 1.40
Am urmarit conferinta de presa a craiovenilor. De la Reghe pana la ultima rezerva, in unison s-a strigat: “Vrem calificarea in Europa!” . Dupa un sezon ratat, alb-albastri au ocazia sa recastige increderea fanilor. Fara absente notabile, avand avantajul terenului propriu am decis sa merg pe Mmd1 in caz ca in 90 de minute craiovenii nu vor reusi sa obtina calificarea.

Kerber – Sasnovich min1s1, cota 1.37
Kerber este intr-o revenire vizibila. Sigura pe ea, chiar si cand se afla in dificultate este capabila sa isi pastreze calmul spre frustrarea adversarelor. Minim un set, un pariuri pertintent.

Gilles Simon – Marin Cilic 2, cota 1.17
Confruntare 30+ . Simon, un jucator aflat la sfarsit de cariera, fara mari realizari va infrunta un Cilic care an de an da totul la turneele de Grand Slam. Cred ca varsta jucatorilor, 37 vs 32 de ani, respectiv locurile ocupate in clasamentul ATP, 158 vs. 23 vor face diferenta.

Cota 2 pe care a pariat astazi JOJO este aceasta:
(Astazi, Tenis WTA) Kerber vs. Sasnovich- minim 1 set Kerber, Cota: 1.37
(Astazi, Fotbal) U Craiov vs. FC Botosani- Craiova se califica, Cota: 1.40
(Main, Tenis ATP) Simon vs. Cilic- 2, Cota: 1.17

ACUM ORI NICIODATA!!! ESTE ULTIMA ZI IN CARE PUTEM ÎNCASA 33 DE LEI PARIU GRATUIT + 299 DE ROTIRI GRATUITE, FĂRĂ DEPUNERE!!!! DOAR PRIN ACEST LINK

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles