Cota 2

JOJO: Sa trecem la treburi serioase! Luam armura pe noi si incepem razboiul cu cotele de 2!

Salutare comunitate! Cu o cota 3 in asteptare am zis ca ar fi bine sa imi trec azi in palmares inca o cota 2 castigatoare. Amicale, Liga Natiunilor si tenis. Ce sa si alegi din niste meciuri de fotbal care pentru multi jucatori aproape nu inseamna ceva si aici ma gandesc la faptul ca nici bine nu s-au terminat campionatele si deja incep din nou la ordinul FIFA pentru a putea programa in timp util Campionatul Mondial. 

In concluzie am ales un meci cu miza, prima semifinala de la Roland Garros, respectiv un meci amical unde voi merge pe total goluri. Combinatia castigatoare este urmatoarea:

ÎȚI PLAC JOCURILE DE CASINO? PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI 1.200 DE LEI BONUS DE BUN VENIT ȘI 100 DE ROTIRI GRATUITE

Nadal – Zverev peste 33.5 game-uri, cota 1.60
Dupa cum bine stiti ambii jucatori au facut meciuri mari inainte de a ajunge in semifinale. Cu siguranta va fi o batalie intre cei doi pentru locul in finala. Ma bazez pe ambitia dar si pe valoarea jucatorilor. Un meci care pe care ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivul si anume game-uri cat mai multe.

Georgia U21 – Romania U21 peste 1.5 goluri, cota 1.28
Un amical intre 2 nationale de juniori. Ma uit pe statistici si nu am cum sa nu joc pe numar de goluri. Cat mai multe domnilor!

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

STOP!!!!  HAI SA NU RATAM ASTA!!! 1.200 DE LEI BONUS DE BUN VENIT + 100 DE ROTIRI GRATUITE, PRIN ACEST LINK

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles