Cota 2

JOJO: Prima zi de weekend. Azi vreau sa fim primii si la castiguri! Preluare pe piept, sut si…cota 2 sa fie castigatoare!

Oameni buni…cum e posibil ca echipa cu cel mai bun atac din campionatul Suediei la hochei sa nu fie in stare sa dea cel putin un gol?! Ma uitam ieri la meci si nu imi venea sa cred. Of-of! Azi voi baga mana in buzunar, reusind “performanta” sa toc tot ce am adunat saptamana trecuta cu truda. Sa vedem din ce am putea face bani azi.

PROMOȚIE VERIFICATĂ! 212 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ ȘI FĂRĂ DEPUNERE. PRIN ACEST LINK

Casper Ruud – Jack Sock 1, cota 1.20
Noua senzatie din circuitul ATP, finalistul US Open va intalni jucatorul de pe locul 128. Nu vreau sa subestimez pe nimeni dar acest meci ar trebui sa fie un simplu antrenament.

Tofas – CSO Voluntari 1, cota 1.25
Baschetul din Turcia este mult superior baschetului din Romania, singurul si cred ca in acelasi timp argumentul decisiv pentru acest pronostic.

Finlanda – Romania peste 1.5 goluri, cota 1.40
Acest pronostic depinde foarte mult de cum vor intra echipele in joc. Daca ne uitam pe clasamentul din grupa, acest meci este decisiv pentru ambele echipe daca isi mai propun sa scoata ceva din aceasta compentitie. Presiunea pe Edi Iordanescu din partea presei dar si din partea conducerii FRF este mare, motiv pentru care cred ca va aborda acest meci pe sistemul “ori la bal ori la spital”.

Pariati inteligent! Pariati responsabil! Decizia finala va apartine!

PROMOȚIE VERIFICATĂ!!! 212 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles