Cota 2

JOJO: Pentru a va pastra integritatea psihica eviati consumul excesiv de adrenalina! Cota 2 care sa imi redea increderea este aici

Salutare pariori! Cand credeam ca prind aripi cu cotele de 2 prinse pe weekend, Messi&Co m-au readus pe pamant. Suntem la un bilant decent avand in vedere cele intamplate in ultima vreme. Continuam de la 8 WIN – 7 LOST cu urmatoarea cota 2.

EXCLUSIV! 103 ROTIRI GRATUITE, FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK!

Wales – Iran 1X, cota 1.28
Dupa 6-2 cu Anglia, nu ii vad pe iranieni sa scoata mai mult de un egal impotriva galezilor.

********a – Mexic 1, cota 1.60
Va mai dau o sansa, o ultima sansa, sa spalati rusinea “mondiala” din meciul cu Arabia Saudita desi sincer va spun as avea o satisfactie enorma sa va vad plecand acasa cu primul avion!

Pariati inteligent! Pariati responsabil! Decizia finala va apartine!

STOP-STOP!!! AVEM PROMOȚIE NOUĂ! 103 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, LA UN CASINO NOU! DOAR PRIN ACEST LINK

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles