Cota 2

JOJO: O cota 2 este tot ce avem nevoie pentru a incepe saptamana cu moral bun! La treaba!

Domnilor, sper ca ati profitat din plin dupa cota 2 postata de mine ieri. Cat de simplu pare uneori ceva ce uneori pare imposibil. Azi suntem in pozitia de a suda a 3-a cota 2 consecutiva. Daca vom reusi ramane de vazut. Cota mea de 2 pe astazi este urmatoarea:

FĂRĂ DEPUNERE!!! 57 DE LEI PARIU GRATUIT + 289 DE ROTIRI GRATUITE. DOAR PRIN ACEST LINK

Keys – Kalinina minim un AS in meci Kalinina, cota 1.95.

Jucatoarea din Ukraina ne-a obisnuit ca la turneul de la Madrid sa serveasca minim un as in fiecare meci. Keys ne maifiind acea jucatoare agera ca in prima tinerete ma astept chiarla mai multi asi din partea Kalininei dar la 1.95 pentru un singur as voi profita din plin.

O zi de luni profitabila tuturor!

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

EU AM PARIAT BILETUL LA SUPERBET! DACĂ NE DESCHIDEM CONT LA EI PRIN ACEST LINK PRIMIM FĂRĂ DEPUNERE!!! 57 DE LEI PARIU GRATUIT + 289 DE ROTIRI GRATUITE

Cota pariata astazi de JOJO este aceasta:

(Ora 16:40, Tenis- WTA) Kalinina vs. Keys- peste 0,5 asiKalinina, Cota: 1.95

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles