Cota 2

JOJO NU STA LA DISCUTII! Vrea o noua cota 2 castigatoare

Nu am stat la discutii, le-am luat banii in prima zi a saptamanii. Cu acelasi tupeu si ambitie vrem inca o cota2 castigatoare si marti!

FOARTE TARE! Prin acest link primești Bonus de Bun Venit cate 50 de lei săptămânal, timp de ZECE SĂPTĂMÂNI

JOJO: ” Astazi am jucat asa:

Khachanov – Popyrin- 1, Cota 1.37
Dupa un start de sezon foarte bun, cu finala la Adelaide, si eliminat de castigatorul Australian Open, Khachanov revine pe teren impotriva unui jucator nu in cea mai buna forma. Vorbim de un turneu Atp500 cu premii in valoare de peste 1 milion de dollari! Cred ca rusul va lua cat se poate de serios acest meci si acest turneu! 

Burnley – Manchester United- Psf 2, Cota 1.42
Fiind eliminata din cupa FA, United a ramas sa lupte pt locul 4, un loc atat de ravnit de toate echipele din Premier League! Diavolii intalnesc ”lanterna rosie” care in 19 etape a primit nu mai putin de 27 de goluri. Ma astept la o descatusare a celor de la United cu cel putin 2 goluri inscrise, dar precaut cum ma stiti voi alege varianta pauza sau final 2!

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

STOP! Prin acest link ai până 550 de lei bonus de bun venit pentru pariuri. Câte 50 de lei săptămânal timp de ZECE săptămâni

Cota 2 pariata astazi de JOJO arata asa:
(Ora 13:30, Tenis- ATP Rotterdam) Khachanov vs. Popyrin- 1, Cota: 1.37
(Ora 22:00, Fotbal, Premier League) Burnley vs. Manchester United- pauza sau final 2, Cota: 1.42

262 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles