Skip to content

JOJO: Lasam in urma un weekend cum toate ar trebui sa fie! Incepem o noua saptamana increzatori si cu mult optimism!

Va salut oameni buni. Ce weekend…ce weekend!!! A curs cu bilete castigatoare si in grupul de  Facebook ”Comunitatea Doru Craciun” dar si pe site-ul PontulNostru.ro

Nu am avut mila de ei. Ei ne-au ridicat-o la fileu iar noi am luat cu ambele maini! Vineri am inceput cu o cota 2 de infarct, cei de la CSM Bucuresti reusind sa intoarca partida de la o cota 1.01 pentru oaspeti, sambata o frumusete in cota 3 iar duminica, cireasa de pe tort, o cota 6 care ne-a facut sa uitam de toate traumele suferite in octombrie.

Duminica am avut deosebita placere sa apar si in vlogul prietenului nostru “Fotbal ca pe vremuri”, vlog pe care va invit pe aceasta cale sa il urmariti la fel de intens cum urmariti site-ul “Pontrulnostru.ro”, site care furnizeaza bilete castigatoare pe banda rulanta! Azi dimineata m-am uitat pe oferta, m-am uitat in globul de cristal si nu am vazut nimic interesant. Asa ca am inceput tare cu doua meciuri din Champions League.

BOOOM! 567 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE,  LA CONDIȚII DE RULAJ MINIME! DOAR PRIN ACEST LINK!

RB Salzburg Chelsea X2, cota 1.22
O grupa foarte complicata dar in acelasi timp o grupa care poate fii rezolvata cu o ecuatie cat se poate de simpla: Bati, te califici, nu bati, mergi in Europa League. 

As merge pe un 2 solist dar dupa cum v-am obisnuit deja prefer siguranta si aleg sansa dubla. Pentru a-si asigura locul 1 in grupa londonezii nu au voie sa piarda acest meci. Sa ne uitam la lotul celor doua echipe?! Eu zic ca nu are rost. Come on Chelsea! 

Dinamo Zagreb – AC Milan 2, cota 1.85
Echipa celor de la  Zagreb este incomoda, dar cat de incomoda poate fi pentru o echipa ca Milan care si-a odihnit cei mai buni jucatori in meciul cu Monza? Daca cei de la Chelsea s-ar multi cu un egal, Diavolii sunt constienti ca meciul din capitala Croatiei este unul de 6 puncte pentru ei. Cred ca vor trata meciul ca atare si vor invinge cu cel putin 2 goluri marcate.

Pariati inteligent! Pariati responsabil! Decizia finala va apartine!

IN-CRE-DI-BIL!!!! Primim 567 de Rotiri Gratuite! FĂRĂ depunere! Condițiile de rulaj sunt MINIME! Doar prin acest link!

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE