Cota 2

JOJO joaca tare! UN singur meci pentru biletul in COTA 2 de astazi


JOJO: ”Salutare, comunitate! Aseara am reusit sa adaugam inca o cota 2 castigatoare la colectia de bilete verzi! Cu mici emotii la Brighton, dar si la Barcelona. Daca am fi ratat x2-ul la acea greseala de curtea scolii a catalanilor in min 90, probabil ca azi as fi luat o pauza, dar Ter Steger, inspirat, a respins in corner si iata-ne din nou pe baricade!” 

FARA DEPUNERE! Doar prin acest link primesti 22 de lei bonus sport + 222 de Rotiri Gratuite! Apasa AICI!

JOJO: ”Pe azi am zis sa joc simplu si la obiect! Nu stiu cat va mai reusi Mourinho sa pacaleasca patronatul celor de la Roma, dar dupa meciul de azi cred ca cei care conduc destinele capitolinilor isi vor pune un semn mare de intrebare! Dupa jocul aratat pe San Siro ma asteptam la o demisie de onoare, repetent la toate capitolele, aparare, mijloc, atac, azi ma astept ca fara cei doi fundasi de baza eliminati in meciul cu Milan ( Karsdorp SI Mancini ) Juventus sa inscrie cel putin de 2 ori si sa obtina cele 3 puncte atat de importante pt locul de Champions Leauge pe care se lupta nu mai putin de 5 echipe! Fara absente notabile, jucatori de clasa precum Dybala, Morata, Cuadrado, Bernardeschi vor intelege cu siguranta importanta acestui meci si ne vor adauga inca o cota2 in palmares! 

RESPONSABIL!

CLICK AICI PENTRU 22 DE LEI SI 222 DE ROTIRI GRATUITE FARA DEPUNERE

Biletul in cota 2 pariat astazi de Jojoa rata asa:
(Ora 19:30, Italia, Serie A) AS Roma vs. Juventus- 2, Cota: 2.20

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles