Cota 2

JOJO: Investiile majore le-am facut deja, fiind in grafic cu doua bilete pe Mondial! Parca nu as putea sta degeaba nici azi. Cota 2 pe care v-am pregatit-o este aici!

Salutare Comunitate! Nu vreau sa va tin mult pentru ca postez aceasta cota 2 pe fuga. Azi am decis sa joc all-in castigul realizat pe meciul de tennis de aseara. Daca a intrat totalul pe game-uri sa intre si totalul pe goluri.

EXCLUSIV! 103 ROTIRI GRATUITE, FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK!

(Handbal) Danemarca – Muntenegru peste 51.5 goluri, cota 2.10
Sariti fratilor pe cota asta! Eu cand am ochit-o avea 2.30, probabil ca inainte de meci cu 2-3 ore va ajunge undeva pana la 1.9 poate chiar 1.8.

Miza uriasa, ambele cu un joc spectaculos, ma astept ca si arbitri sa ii impinga pe gazde catre un joc mai ofensiv lasand jocul mai liber. Indiferent de rezultatul final, un 26-26 si numaram banutii.

Pariati inteligent! Pariati responsabil! Decizia finala va apartine!

STOP-STOP!!! AVEM PROMOȚIE NOUĂ! 103 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles