Cota 2

JOJO: In ultimele saptamani am inceput weekendul cu dreptul, pastram traditia? Jucam si azi in cota 2!

Salutare pariori! Ieri dupa cum bine stiti am mai trecut in palmares inca o cota 2 verde. Pana la sfarsitul anului tot asa sa fie sa putem face revelionul macar in Dubai daca nu in Maldive.Pe azi v-am pregatit doua meciuri, dupa cum urmeaza:

50 ROTIRI GRATUITE, FĂRĂ DEPUNERE, LA CEA MAI NOUĂ CASĂ DE PARIURI DIN ROMÂNIA, PRIN ACEST LINK

Anett Kontaveit – Ysaline Bonaventure 1, cota 1.23
Estonianca joaca pe teren propriu. Pe langa valoarea incontestabila, numarul 4 mondial va avea si publicul in spatele ei. Desi Ysaline traverseaza o forma buna cred Anett va fi o nuca mult prea tare.

Univ.Craiova – Voluntari 1, cota 1.62
Nici nu vreau sa ma gandesc la alt deznodamant decat la o victorie scurta a celor de la Craiova. Dupa ce au batut FCSB, moralul in vestiar este unul ridicat. Voluntari este o echipa incomoda insa valoric inferioara. Cred ca cei 10.000 de olteni ii vor ajuta pe alb-albastri spre o victorie care ar putea sa ii aduca si mai aproape de primele locuri.

Pariati inteligent! Pariati responsabil! Decizia finala va apartine!

STOP-STOP-STOP!!! AVEM BONUS FĂRĂ DEPUNERE LA CEA MAI NOUĂ CASĂ DE PARIURI DIN ROMÂNIA! DOAR PRIN ACEST LINK

262 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles