🔥 HOT BONUS URIAȘ:1000 de lei + 333 de Rotiri Gratuite! Revendica Bonus >
Cota 2

JOJO: In sfarsit avem materie prima! Luam aluatul, luam reteta si o punem macar de un ecler!

Fratilor, fratilor! M-a mancat pe mine sa joc cote 2 cand aproape ca batea vantul prin oferta! M-a costat! Daca saptamana trecuta am reusit sa scot 4 cote 2 castigatoare, saptamana asta sunt deja la 3 cote 2 pierzatoare! Inca joc din profitul facut DAR…nu vreau sa intru in mirajul jocului “la recuperare” ! Sa ii dam bataie!

FABULOS!!! 567 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

(Hochei, Suedia) Leksands – Skelleftea peste 1.5 goluri oaspetii | cota 1.28
Oaspetii au una drinte cele mai bune atacuri din campionatul Suedez. De la 2 in sus meci de meci. O cota excelenta. Statistica vorbeste.

Polonia – Olanda peste 1.5 goluri in meci | cota 1.28
Cea mai slaba aparare intalneste cel mai bun atac din grupa. Doua goluri in meci nu ar trebui sa fie o problema.

Belgia – Wales peste 1.5 goluri in meci | 1.20
Goluri, goluri, goluri, vreau multe goluri in aceasta seara! Wales, echipa fara nicio victorie in grupa! Sa nu fie oare Belgia in stare sa “bage” doua galezilor? Imi vine greu sa cred!

Pariati inteligent! Pariati responsabil! Decizia finala va apartine!

INCREDIBIL!!! PRIMIM 567 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ SĂ DEPUNEM NIMIC! DOAR PRIN ACEST LINK!

216 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles