Cota 2

JOJO, în drum spre o nouă victorie răsunătoare în cotă 2!

Ieri ne-am sarbatorit doamnele si domnisoarele! Azi vrem sa sarbatorim ziua domnilor cu o noua cota 2 castigatoare!

DOAR PRIN ACEST LINK DEPUI ȘI PARIEZI DUBLU! 200 DE LEI BONUS DE BUN VENIT INSTANT

Katie Boulter – Anna Bondar min1s1, cota 1.20
Jucatoarea din Marea Britanie este intr-o forma de zile mari. Tenimena are 8 meciuri consecutiv castigatoare! Azi intalneste o jucatoare inconstanta, pe care am vazut-o si la WTA Cluj si pot spune ca nu m-a impresionat. Minim un set Katie la orice ora din zi.

Romania – Danemarca peste 7.5 goluri Cristina Neagu, cota 1.75
Cine a vazut meciul dintre Rapid si Csm Bucuresti a vazut o Cristina Neagu “on fire” . Cu 13 goluri marcate a fost MVP-ul meciului fara doar si poate! Revenita la nationala cu ambitii mari ma astept ca astazi Cristina sa faca din nou un meci mare si sa marcheze cel putin 8 goluri!

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

STOP! DEPUI 200 DE LEI, DAR PARIEZI DE 400 LEI. PRIN ACEST LINK DEPUNEREA SE DUBLEAZĂ INSTANT

Cota 2 pariata astazi de JOJO arata asa:
(Ora 16:00, Tenis- WTA, Lyon) Boulter vs. Bondar- minum 1 set Boulter, Cota: 1.20
(Ora 18:00, Handbal) Romania vs. Danemarca- Cristina Neagu inscrie peste 7,5 goluri, Cota: 1.75

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles