Cota 2

JOJO: Dupa cutremurele din Liga Natiunilor incercam sa ne revenim cu “Liga Spaniola” de baschet. Pe ei cu cota 2!

Oameni buni, nici daca eram nascut la Vrancea, epicentrul cutremurelor din Romania, nu eram atat de “scuturat” ca dupa “Nations League” ! Ieri, cota2 pe Polonia – Belgia, gol minutul 16…2+…s-a dus. Prindem tot pe celalat bilet fara emotii…Romania…1x…are rost sa mai zic ceva?? Incredibil!! Oferta nu ma ajuta prea mult, daca mai am si ghinionul de ieri…mai bine ma culc la loc…si totusi ceva nu imi da pace, cota 2 pe azi este:

EXCLUSIV! 1.000 DE LEI + 333 DE ROTIRI GRATUITE BONUS DE BUN VENIT INSTANT
 

Barcelona – Real Madrid peste 158,5 puncte, Cota: 1.98
Al doilea meci din “Final Four”. Real Madrid are 1-0. Primul meci s-a terminat in 163 de puncte. Ma bazez pe dorinta de revansa a catalanilor care sa ne aduca implicit un meci spectaculos! Nu vreau sa ajung intr-o groapa dupa doua luni consecutive in care nu am pierdut un cent la cota 2…in caz de insucces azi, luand in considerare si oferta slaba din luna iunie voi reveni cu cote 2 facute pe doua zile pana cand voi considera ca am o sansa reala de a castiga. Bilantul 1 win – 7 lost pe luna aceasta ma obliga sa fiu si mai responsabil ca de obicei!

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

BONUS URIAȘ LA CASINO!!!! 1.000 DE LEI + 333 DE ROTIRI GRATUITE! SE ACORDĂ INSTANT, PE LOC!!!

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles