Cota 2

JOJO: De ziua mea cadoul meu pentru voi, o verdeata in cota 2!

Va salut fratilor! Azi mai imbatranesc un an! Sper sa fiu mai intelept, mai calculat si mai inspirat! Asta doresc tuturor pariorilor care ne urmaresc. 

Nu vreau sa va tin prea mult la rotisor asadar sa trecem la treaba!

URIAȘ!!! PÂNĂ LA 1500 RON + 400 DE ROTIRI GRATUITE PRIN ACEST LINK

Southampton – Manchester Utd X2, cota 1.32
In mod normal evitam Manchester DAR dupa victoria cu Liverpool cred ca optimismul si speranta pentru un sezon bun a revenit in vestiarul Diavolilor. Sincer va spun ca fara Cristiano si Maguire echipa arata bine si parca nu mai joaca oarecum cu frana de mana trasa. As fi fortat cu un 2 solist dar prefer siguranta si am sa merg in sanda dubla.

Hertha – Dortmund X2, cota 1.27
Dupa meciul pierdut dramatic impotriva celor de la Werder cu siguranta cei de la Dortmund vor razbunare cu orice pret! Hertha este o echipa care nu mai sperie pe nimeni, unde daca nu vor schimba radical anumite lucruri se vor trezi in Zweite la finele sezonului.

Barcelona – Valladolid 1, cota 1.18
Catalanii…Catalanii…v-a placut cum i-au nimicit pe cei de la Sociedad? Si mie! Acasa, cu stadionul plin…o victore in handicap! Nici nu imi pot imagina altceva in contextul in care rivalii de pe Bernabeu merg ceas!

Pariati inteligent! Pariati responsabil! Decizia finala va apartine!

STOP-STOP-STOP!!! BONUS EXCLUSIV! 1500 RON + 400 DE ROTIRI GRATUITE LA UNUL DINTRE CELE MAI ȘMECHERE CASINOURI ONLINE. DOAR PRIN ACEST LINK

262 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles