Cota 2

JOJO: De 8 Martie sărbătorim femeile din viața noastră și de ce nu…o cotă 2 câștigătoare!

La Multi Ani tuturor Femeilor! Astazi este despre Voi! Sa ne traiti si sa infloriti in fiecare zi! Pentru voi un buchet de trandafiri iar pentru barbati o cota 2:

Nu ai cont la Betano?! Inregistreaza-te prin acest link si joci cu pana la 500 de RON in plus pe SPORT. Nu rata Bonusul de Bun Venit. 

Bayern Munchen – Salzburg 1, cota 1.22

Probabil cel mai pariat meci din oferta de azi. Dupa acel 1-1 din tur nu cred ca bavarezii vor sta la discutii, ma astept la o victorie in handicap, dar nu vreau sa fortez nota. 1 solist si o calificare fara emotii.

MK Dons – Cheltenham Town peste 1.5 goluri, cota 1.28

MK Dons lupta la promovare, un atac letal va intalni o defensiva de tip “santier” . Doua goluri si le-am luat banii!

Bolton Wanderers – Morecambe peste 1.5 goluri, cota 1.25

Bolton este o echipa care nu iarta nimic pe teren propriu si marcheaza minim doua goluri oricarei echipe vizitatoare. Morecambe este o formatie care nu doar ca in deplasare nu reuseste sa isi impuna jocul, dar are a doua cea mai slaba aparare din League One.

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

TU ALEGI! Prin acest link primesti PE LOC pana la 500 LEI in plus la sport sau 1.000 LEI la Casino. Si retrageri in maximum 3 ore

Cota 2 pariata astazi de JOJO arata asa:
(Ora 21:45, Anglia) MK Dons vs. Cheltenham- peste 1,5 goluri, Cota: 1.28
(Ora 22:00, Fotbal, Anglia) Bolton vs. Morecambe- peste 1,5 goluri, Cota: 1.25
(Ora 22:00, Champions League) Bayern vs. Salzburg- 1, Cota: 1.22
Cota finala este 1.96

262 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles