Cota 2

JOJO: Daca Napoli nu vrea pe primul loc, vrem noi! Hai cu cota 2 castigatoare!

JOJO: Ei, ei ce ne-au facut Napoletanii…Nu puteau ei sa ramana la pizza? De ce s-au mai apucat de fotbal daca nu le place sa castige? Nu voi intelege niciodata atitudinea unor jucatori care castiga milioane de euro pe sezon si se impiedica in minge…S-au impiedicat si ei, ne-au impiedicat si pe noi,  dar ne ridicam repede si ii surprindem cu o noua cota 2!

500 DE LEI DIN PARTEA CASEI! PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI 100% BONUS DE BUN VENIT ÎN 3 PAȘI

Jaqueline – Kasatkina 2, cota 1.33
Se anunta un duel interesant! Ambele au facut meciuri foarte bune ieri, ba chiar jucatoarea din Bucuresti a detonat bomba zilei la Doha eliminand o jucatoare foarte buna din Kazahstan, pe nimeni alta decat pe Rybakina! Kasatkina se afla insa de mult prea mult timp in circuitul WTA sa se lasa surprinsa cu una cu doua!

Golubici – Swiatek 2, cota 1.15
Iesita usor din forma, poloneza care anul acesta a ajuns pana in sferturi la AO intalneste o jucatoare fara mari realizari. Daca Swiatek va atinge nivelul de joc care a consacrat-o ar trebuie sa fie un simplu antrenament!

Chelsea – Lille
Fara meci pierdut de mai bine de o luna, londonezii asteapta vizita celor de la Lille, locul 11 din Ligue 1. Avand un program incarcat, ma astept ca londonezii sa rezolve calificarea inca de la Londra!

Pariati intelligent! Pariati responsabil!

STOP! 500 DE LEI PENTRU PARIURI SPORTIVE! BONUS DE BUN VENIT ÎN 3 PAȘI PRIN ACEST LINK

Cota 2 pariata astazi de JOJO arata asa:
(Ora 14:30, Tenis, WTA) Cristian vs. Kasatkina- 2, Cota: 1.33
(Ora 19:00, Tenis, WTA) Golubic vs. Swiatek- 2, Cota: 1.15
(Ora 22:00, Fotbal) Chelsea vs. Lille- 1, Cota: 1.33
Cota finala este 2.03

262 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles