Cota 2

JOJO: Cautam al 4-lea bilet consecutiv castigator! Incepem dezmortirea cu prima cota 2 a saptamanii! Dintr-un singur meci!

Salutare pariori! Traversam o perioada buna. Suntem din nou cu doua unitati pe plus, scorul general fiind 6 Win – 4 Lost. Oferta saracuta azi dar parca totus as juca ceva. Biletul meu de azi este urmatorul:

200 DE ROTIRI GRATUITE + 40 DE LEI PARIU GRATUIT, FĂRĂ DEPUNERE! DOAR PRIN ACEST LINK

Norvegia Castiga Campionatul European cota 2.35
Am urmarit atent meciurile de la Campionatul European. La cum s-au prezentat echipele pana acum as paria pe o finala Norvegia – Franta, Campioanele Mondiale la zi avand un usor avantaj moral fata de frantuzoaice invingandu-le in marea finala.

Finala va avea loc pe 20 noiembrie, cu o oferta saraca pana la inceperea Campionatului Mondial de Fotbal prefer sa imi “odihnesc” banii decat sa ma arunc pe meciuri din Bahrain, Burkina Faso sau Israel.

Pariati inteligent! Pariati responsabil! Decizia finala va apartine!

PROMOȚIE NOUĂ!!! 200 DE ROTIRI + 40 DE LEI PARIU GRATUIT, FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles