Cota 2

JOJO: Cautam a 3-a consecutiva! Printre atatea capcane speram sa gasim comoara care sa ne faca weekendul si mai frumos!

Buna dimineata Comunitate! In ultimele doua zile am facut o treaba buna din meciurile de tenis. Va spun sincer, ieri am transpirat la meciul Cilic – Ruusuvouri de parca as fi facut cardio de o ora. Cum e posibil sa faci 7-6 in primul set, sa iti deschizi o bere linistit crezand ca esti glorios si pe urma sa ajungi sa te rogi la toti sfintii ca finlandezul sa fie in stare sa castige macar doua game-uri pe serva lui in ultimul set!

Nu vreau sa trec prin aceleasi trairi in weekend. Desi sunt cateva meciuri de tenis care imi fac cu ochiul, tot felul de idei imi trec prin cap, over-uri, castigator set-uri, pronosticuri cu care v-am obisnuit. Azi si maine vreau liniste, vreau piscina si bere rece si din cand in cand sa mai dau geana pe Flashscore. Asadar, am pariat in consecinta. Cota mea de 2 este urmatoarea:

EXCLUSIV! 1.000 DE LEI + 333 DE ROTIRI GRATUITE BONUS DE BUN VENIT INSTANT

Castigator Liga Campionilor Handbal: Barcelona – cota 2.00
Barcelona este una dintre cele mai bune echipe de handbal din lume. Nu au mai pierdut un meci din 24.11.2021 ! Wow! Nu cred ca in orice sport a mai fost cineva in stare de un asemenea winning-streak in ultima vreme. Catalanii sunt campionii Europei la zip si vor face tot posibilul sa isi apere trofeul. Cand ai in lot 2 jucatori in TOP 5 marcatori ai competitiei, locul 1, Dika Mem cu 90 de goluri respectiv locul 5, Aleix Gómez, cu 82 goluri cred ca ai o sansa reala de a castiga trofeul suprem.

Azi vor juca pentru finala cu cei de la Kiel, formatie impotriva careia au un bilant pozitiv in ultimii ani. A doua semifinala se va juca intre Veszprem – Vive Kielce. Indiferent de echipa care va ajunge in finala, Barcelona va avea prima sansa. 

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

BONUS URIAȘ LA CASINO!!!! 1.000 DE LEI + 333 DE ROTIRI GRATUITE! SE ACORDĂ INSTANT, PE LOC!!! 

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles