Cota 2

JOJO: Berea rece e pregatita, piscina ma asteapta, o cota 2 castigatoare pentru o zi de sambata perfecta e tot ce imi doresc!

Salutare pariori! Ce ar mai fi de adaugat referitor la ziua de ieri? Ca sa citez din clasici: “Noi pariem bine, ei joaca prost!” Sa trecem la treaba!

AI VĂZUT ASTA??? 4 BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE DINTR-UN FOC, DOAR PRIN ACEST LINK!

Inter – Spezia 1& peste 1,5 goluri , cota 1.20

Cu un atac stelar, vicecampioana primeste vizita unei echipe modeste care sezonul trecut a primit nu mai putin de 71 (?!) de goluri! Dupa victoria obtinuta etapa trecuta la Lecce in ultimele secunde ‘Nerrazurrii” cu siguranta nu vor lasa lucrurile la voia intamplarii! Vreau macel pe Meazza!

Bournemouth – Arsenal 2& peste 1,5 goluri+, cota 1.67

“Tunarii” au inceput in forta campionatul cu un 0-2 la Crystal Palace si cu un 4-2 Leicester pe teren propriu. Bournemouth, victorie acasa si o infrangere la scor pe terenul celor de la Manchester City. Cred ca va fi un meci complicat pentru elevii lui Arteta, posibil sa vedem gol marcat si din partea gazdelor. Un 1-1 la pauza care sa ii ambitioneze pe Gabriel Jesus & Company sa marcheze inca un gol in a doua repriza care sa le asigure inca 3 puncte! Let’s go lads!

Pariati inteligent! Pariati responsabil! Decizia finala va apartine!

SENZAȚIONAL!!! AVEM 4 BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE LA O SINGURĂ CASĂ DE PARIURI! DOAR PRIN ACEST LINK

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles