Cota 2

JOJO: Avem toate coordonatele! Ne îndreptăm cu încredere către A ZECEA cotă 2 câstigătoare!

Va salut oameni buni! Aseara fara emotii prea mari a intrat cota 2. Asa ne dorim si in aceasta seara. Am luat la puricat oferta, puteam sa o formez din 3 meciuri cum o fac de obicei, dar am zis caazi vreau sa am directia indreptata catre un singur eveniment. Cota 2 de azi, scurt si la obiect:

PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI PÂNĂ LA 1.500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT + 200 DE ROTIRI GRATUITE

Arsenal – Liverpool- 2, cota 1.98
Cei de la Pool in timp ce noi ne tineam cu mainile de cap bateau din palme de bucurie dupa rezultatul de la Palace – City, pentru ca in aceasta seara stiu ca daca vor bate vor ajunge la 1 singur punct fata de primul loc.

Forma celor de la Arsenal este inselatoare pentru simplul motiv ca in toata aceasta perioada de victorii au avut de a face cu adversare modeste. Asta nu ia din meritele lui Arteta care intr-un final a reusit sa resusciteze echipa Tunarilor, dar e un detaliu foarte important, victoriile aduc victorii cu adversari modesti azi…cu marele Pool in fata imi vine greu sa cred ca Arsenal va putea scoate ceva.

Klopp este un antrenor inteligent, isi dozeaza foarte bine energia elevilor sai si stie cand sa traga de echipa. Cred ca partitura folosita in aceasta seara de catre Cormorani va fi cea din meciul tur cu Inter cand pe alocuri s-au lasat dominate, au lasat ca adversara sa vina peste ei si cand deja gazdele se bucurau ca poate scot un egal, Liverpool in nici 10 minute a incheiat soarta calificarii marcand de doua ori.

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

ȘMECHERIE!!! SIMTE ATMOSFERA UNUI DINTRE CELE MAI MARI CASINO-URI ONLINE CU  PÂNĂ LA 1.500 DE LEI BONUS + 200 DE ROTIRI GRATUITE

262 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles