Cota 2

JOJO: AM SCHIMBAT STRATEGIA! Astazi pariez la cota 2 pe alte sporturi

JOJO: ”Buna ziua oameni faini si lume multa! Azi vom incepe saptamana cu 2 meciuri, dar nu de fotbal pentru ca ne-au facut provocat cateva nopti albe in acest weekend!”

FĂRĂ DEPUNERE! Prin acest link primești 333 de Rotiri Gratuite DOAR la înregistrare și validare

JOJO: ”Cota 2 de luni arata astfel:

Goffin – De Minaur – 2, Cota: 1.45
Dupa un Australian Open foarte bun, De Minaur isi face aparitia la primul turneu serios al anului, Turneul Atp 500 de la Rotterda,  unde in primul tur il va intalni pe Goffin, un jucator care de 2 ani incearca o revenire spectaculoasa, revenire care se pare ca se lasa asteptata! La forma aratata de ambii jucatori in acest sezon ma astept la o victorie convingatoare a australianului! 

U Cluj – Oostende – 1 (inclusiv prelungiri), cota 1.45
Cu ultimul meci pierdut anul trecut in noiembrie, cei de la U Cluj astepta vizita celor de la Oostende in meciul etapei a 2-a a Ligii Campionilor la baschet! Daca saptamana trecuta am bifat o cota 2 de toata frumusetea alegand un meci din aceasta competitie, am zis sa repet isprava si sa merg pe mana clujenilor de data aceasta. In vulcanul de pe Cluj Arena, cu o echipa care joaca un baschet spectaculos, nu ne putem astepta decat la inca o victorie a celor de la “U” dar precaut cum ma stiti am zis ca voi alege victorie inclusiv in Over-Time ! 

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

LE-AI JUCAT? Dacă te înregistrezi la SUPERBET prin acest link primești 333 de Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE! 

Cota 2 pariata astazi de JOJO arata asa:
(Ora 15:30, Tenis) Goffin vs. De Minaur- 2, Cota: 1.45
(Ora 19:30, Baschet) U-BT Cluj vs. Oostende- 1 (inclusive prelungiri), Cota: 1.45
Cota finala este 2.10

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles