Cota 2

JOJO: Am jucat cota 2 de astazi dintr-un singur eveniment! Nu puteam lipsi de la un meci cu trofeul pe masa!

Buna ziua, ostasi! Puteam fi la a 5-a consecutiva daca Simo castiga inca 2 game-uri cu Rybakina. Nu a fost sa fie, ne-am oprit la patru, resetam ceasul si dupa verdeata de ieri azi cautam a 2-a consecutiva. Cate tentatii azi si maine! Sa joc tenis, sa joc fotbal? Poate chiar baseball? (se pot face bani frumosi pe over&under) Pana la urma am decis sa merg pe disciplina care ne-a consacrat de ani de zile! Da! Pe azi am ales sa merg pe meciul din Supercupa Romaniei. Pronosticul meu este urmatorul:

INCREDIBIL!!! 4 BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE DINTR-UN FOC, DOAR PRIN ACEST LINK! 

CFR Cluj – Sepsi- X2, cota 1.90
Voi fi in tribune la acest meci. Vreau sa simt pulsul evenimentelor de la fata locului. Vreau sa il vad pe Super Dan agitandu-se pe marginea terenului, incursiunile lui Golofca respectiv Barbut si de ce nu un eurogol marca Stefanescu! Ambele echipe au aratat bine in amicale castigand meciuri cu adversare cu nume in campionatele lor. Pe cei de la CFR am avut deja ocazia sa ii vedem la treaba in noul sezon in primul lor meci din preliminariile Champions League. Cu o adversara modesta, fara fantezie dar si valoric inferioara clujenilor, CFR a facut un meci plictisitor, ocazii rarisime dand impresia telespectatorilor ca ar fi mai bine daca ar schimba canalul. Cunoscand stilul ambilor antrenori care aplica sistemul: “joc inchis, poate poate obtinem ceva pe contraatac” ma astept la un numar redus de goluri, egal la pauza sau chiar final fiind un pronostic cat se poate de realist. Ambele echipe au loturi valoroase cu jucatori care se vor anula reciproc. Cei din Sfantul Gheorghe vor trimite 7 autocare cu suporteri la fata locului avand si suportul masiv al fanilor pe cand clujenii au probleme in a umple stadionul chiar si la meciurile de pe teren propriu. Fiind si primul meci al sezonului, uitandu-ma pe lotul jucatorilor, Sepsi nu va fi usor de invins azi iar tot ce sper este ca acest meci sa aiba acelasi rezultat ca in sezonul trecut, X final .

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

FABULOS!!! AVEM 4 BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE LA O SINGURĂ CASĂ DE PARIURI! 100 DE ROTIRI + 25 LEI + 15 LEI + 15 LEI. DOAR PRIN ACEST LINK

262 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles