Cota 2

Jojo: Adio vacante in Austria. Mi-a fost frica sa-mi iau tenisiunea. O Cota 2 m-ar pune pe picioare.


Jojo
: Domnilor! Buna dimineata. Ce ar mai fii de adaugat dupa ziua de ieri? De ce nu sunt eu Ministrul Tineretului si Sportului in Austria?  Cum sa te bata Polonia la handbal cu noua (9) titular lipsa?! Inadmisibil asa ceva! Rusine! As opri finantarea de la stat pentru tot sportul austriac. Adio orice vizita programata in Austria. Pentru mine NU exista pe harta. 

Jojo: Nu stiu cat am tenisiunea. Mi-a fost frica sa-mi pun aparatul pe mana. Asa mi-a fost dat in viata. Sa sufar ca un soldat pe frontul de lupta.  Merg inainte cu demnitate si cu capul sus. NU ma pot ei invinge asa de usor. 

Am bagat mana in seif si am plasat o COTA 2.

WOW! 45 + 177 rotiri GRATUITE! Primul pas fara DEPUNERE! Joaca prin acest LINK

Astazi am de gand sa numar bani si faulturi. Nu degeaba am invatat adunarea la scoala. Am fost olimpic la sport. 

Apropo de fotbal. Dimineata mi-am consumat cativa centi vorbind cu Pep si Tuchel. Le-am readus aminte ca in ultimele cinci meciuri directe intre Manchester City vs. Chelsea au fost in medie 22 de faulturi, iar pentru over 19.5 faulturi casele ne dau o cota de care nu pot sa nu profit, 1.60. Cu siguranta va fii un meci disputat, un meci al orgoliilor. Am fost invitat la derby. Am zis PAS. Diseara vreau sa ma uit in liniste la “Bravo, ai stil”

Iti place sa joci la CASINO? 2000 RON Bonus de Bun Venit te asteapta. Apasa

Al doilea meci de pe bilet: Koln vs. Bayern Munchen. Am mers pe pauza sau final Bayern. Dortmund a castigat la pas cu Freiburg. Ma astept ca Bayern sa-si reface diferenta de sase puncte in fruntea clasamentului. Alo! Va rog! Nu vreau sa renunt si la vacantele in Germania.

Asadar! Doza in Cota 2 pe astazi se prezinta in felul urmator:
Manchester City – Chelsea : peste 19.5 faulturi in meci – 1.60
Koln – Bayern : pauza sau final 2 – 1.25 

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

262 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles