Cota 2

DORU CRACIUN: Joc prima COTA 2 din luna iunie!

Domnilor! Suma tuturor respectelor. Suntem in 16 iunie si eu inca nu am jucat in aceasta luna nici macar un bilet in COTA 2. Surpriza! Sunt pe plus cu 18 unitati jucand bilete in COTA 4+. Astazi voi schimba insa putin strategia. JOC IN COTA 2. 

Sunt doua evenimente din tenis pe bilet, cota finala: 2.23. Am analizat si meciul de baschet din Italia. Ahh! In cele din urma m-am decis sa pariez pe tenis. Sper ca am facut alegerea corecta. 

Va spun din start! Nu oblig pe nimeni sa joace acest bilet si NU pot garanta eventuale castiguri. 

Fiecare trebuie sa joace dupa propria strategie. 

Multa bafta sa avem si PARIATI RESPONSABIL.

AI 53 DE RON LA CASINO + 333 DE ROTIRI GRATUITE. SIMPLU! DOAR TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK.

Biletul in COTA 2. 23 jucat de Doru Craciun
Danil Medvedev – Ilya Ivashka – peste 19,5 game-uri, Cota: 1.44
Nikoloz Basilashvili – Oscar Otte – peste 22,5 game-uri, Cota: 1.55

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles