Cota 2

Doru Craciun: Domnilor! Primeste gol Manchester City? Pariez pe COTA 2.

Comunitate. Suma tuturor respectelor. De la ora 18.15 suntem LIVE pe canalul de youtube “Doru Craciun”. Ne vedem aici: 

Cu siguranta vom paria live si pe Newcastle – Manchester City. Posibil sa vedem un meci cu goluri? Are puterea Newcastle sa marcheze? O sa merg pe o cota de 2.00.

180 de minute fara gol primit in acest sezon de Premier League pentru Manchester City. “Cetatenii” au jucat inclusiv in deplasare cu West Ham, un meci controlat de la un capat la celalalt de catre echipa lui Guardiola. 

ASTAZI JOCI GRATIS SI FARA DEPUNERE. 15 RON FREEBET + 25 RON LIVE CASINO + 15 RON EXTRA LOTO + 100 ROTIRI GRATUITE. DOAR TREBUIE SA-TI FACI CONT PRIN ACEST LINK. 

Newcastle NU a marcat la Brighton (0-0). Mai mult decat atat, trupa lui Eddie Howe a avut un singur sut pe poarta adversa. 

Cu siguranta vom vedea un meci in care Manchester City va trece de 70% posesia mingii. 

Mi-am pus de multe ori aceasta intrebare. Are resurse Newcastle sa marcheze in poarta celor de la City? De cate ori vor ajunge gazdele in pozitie de finalizare? 

POSIBILE ECHIPE DE START
Newcastle: Pope; Trippier, Schar, Botman, Burn; Almiron, Joelinton, Guimaraes, Willock, Saint-Maximin; Wilson
Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Ake, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Mahrez, Haaland, Foden

336 de milioane de euro valoreaza intreg lotul celor de la Newcastle. E clar! Oamenii lui Eddie Howe vor intalni una dintre cele mai bune echipe din lume, dar vorbim de Premier League. 

Willock, Saint-Maximin, Wilson, atacanti de prima clasa. In orice moment defensiva lui City poate fi surprinsa. Imi pun mari sperante chiar intr-o faza fixa. 

Newcastle are o cota de 1.78 sa marcheze, o cota mare pentru gol inscris in meci. 

Da! Voi tine cu Newcastle. Sper ca echipa lui Eddie Howe sa marcheze. Voi merge pe o Cota 2. Ramane la alegerea voastra daca o incercati. 

UN BONUS DE TOP TE ASTEAPTA PE SUPERBET DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. 55 RON + 100 ROTIRI GRATUITE. PROFITA ACUM! TOTUL FARA DEPUNERE.

Doru Craciun:
Newcastle – Manchester City – ambele marcheaza, Cota: 2.00

219 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles