Cota 2

Doru Craciun ataca in COTA 2. Biletul este AICI.


Domnilor. Suma tuturor respectelor. Ce sa zic despre ziua de ieri? Biletul in Cota 2 castigator, Biletul in Cota 15 castigator. A venit Mosul putin mai repede.

Cota 2 NU garanteaza castigul.
Cred ca fiecare dintre noi si-ar dori sa-si dubleze zilnic investita, dar acest lucru este imposibil. Cota 2 nu garanteaza castigul. Nu exista bilet, cota, eveniment care sa garanteze castigul. Chiar si o Cota de 1.05 te poate trada. In aceste conditii trebuie sa fim extrem de precauti si sa avem o strategie bine pusa la punct atunci cand vorbim de pariuri in general.

CADOUL PERFECT. Peste 300 de Rotiri Gratuite la Shining Crown daca iti deschizi cont la Superbet prin acest link.

Sa fie cornere si goluri.
Astazi am ales sa joc la Cota 2 pe cornere si goluri. Meciul din Championship poate fi o adevarata capcana pentru pariori. Fulham are o cota de 1.73 la victorie, dar Sheffield UTD. ramane o echipa extreme de periculoasa. Fara victorie in ultimele patru etape, gazdele isi simt pozitia de lider amenintata. In aceste conditii, Fulham tinteste a opta victorie de pe teren propriu in acest sezon. Posibil sa fie un meci in care formatia gazda sa atace din primul minut. Cu 51 de goluri marcate in acest sezon,
Fulham are o medie de peste 8 cornere in ultimele trei partide disputate in fata propriilor fani.

Duelul din Stefan cel Mare pare sa se fi transformat intr-un meci al disperari. Dinamo e la un singur punct peste ultimul loc, in timp ce Farul are de recuperat trei puncte pana la locurile care asigura prezenta in play-off.
Chiar daca echipa lui Hagi a avut un parcurs destul de modest in meciurile disputate in deplasare, Farul are astazi in fata cea mai slaba defensiva din Liga 1. Cu 41 de goluri incasate in 20 de meciuri, Dinamo a inregistrat doar doua partide in care a scapat fara gol primit in acest sezon.

In mod normal Rednic nu are cum sa se multumesca cu o remiza contra Farului. Chiar daca se confrunta cu probleme de lot ( nu joaca nici Sorescu ) Dinamo este condamnata sa marcheze.

Atentie! Vorbim de o simpla varianta de bilet in Cota 2. Nu este nimeni obligat sa joace cele doua recomandari. Decizia finala va apartine. Pariati responsabil.

Biletul in Cota 2 arata asa:
Fulham – Sheffield UTD – peste 8,5 cornere, Cota: 1.42
Dinamo – Farul – peste 1.5 goluri, Cota: 1.40

CADOUL PERFECT. Peste 300 de Rotiri Gratuite la Shining Crown daca iti deschizi cont la Superbet prin acest link.

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles