Cota 2

Dam startul pentru un weekend verde: ACUM! Sa vina COTA 2

JOJO: ”Sunt in drum spre Camerun sa ii invat pe baieti cum se bat penalty-urile! Inainte sa imi fac check-in-ul am zis totusi sa plasez o cota2”

FĂRĂ DEPUNERE! Doar prin acest link primești 333 de Rotiri Gratuite doar la înregistrare și validare

JOJO: 1. Gaz Metan – Rapid- x2, Cota: 1.37
Cu play-off-ul pe masa si cu ambitii pe masura, elevii lui Mihai Iosif vor infrunta o echipa preocupata de probleme financiare. Mizez pe dorinta de revansa a giulestenilor, care au pierdut meciul tur. 

Kraijnovic – Dzumhur 1 cota 1.44
Sarbul, fara set pierdut, cu 2 jocuri solide in spate la Montpellier va infrunta numarul 152 din circuitul ATP. Kraijnovic are 9 victorii consecutive impotriva jucatorilor in afara TOP100 si asta imi da speranta ca nici azi nu va fi diferit! 

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

LE-AI JUCAT? Dacă te înregistrezi la SUPERBET prin acest link primești 333 de Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE! 

Cota 2 pariata astazi de JOJO arata asa:
(Ora 15.40, Tenis, ATP Montpellier) Krajinovic vs. Dzumhur- 1, Cota: 1.43
(Ora 19:55, Romania, Liga 1) Gaz Metan Medias vs. Rapid- X2, Cota: 1.37
Cota finala este 1.96

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles