Cota 2

Daca la meteo s-au anunta averse in toata tara, JOJO anunta castiguri la nivel national!

Salutare lume buna! Sunt usor dezamagit dar in acelasi timp bucuros. Dezamagit pentru ca la cota 2 de ieri un eveniment s-a anulat si in loc de o cota 2 am bifat o cota de 1.50, bucuros pentru faptul ca de 3 bilete nu am mai pierdut iar azi urmarim a 4-a consecutiva. Cota 2 este:

FII ATENT CE PRIMIM! PÂNĂ LA 1.000 DE LEI INSTANT + 150 DE ROTIRI GRATUITE

Manchester City – Brighton 1, cota 1.22
Dupa victoria zdrobitoare a celor de la Liverpool impotriva celor de la Manchester United, cormoranii au trecut pe primul loc in Premier League. Pentru a ii detrona, City nu isi permite nici macar un egal! 

Ar trebui sa fie o simpla formalitate cu Brighton! Pep, te rugam…fara smecherii, da?! Gracias!

Sepsi – Craiova x2, cota 1.65
Moralul bun al craiovenilor, lotul mai valoros dar si experienta antrenorului ar trebui sa incline balanta catre alb-albastri. 

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

BONUS URIAȘ!!! LA UNUL DINTRE CELE MAI BUNE CASINOURI ONLINE DIN ROMÂNIA! AVEM 1.000 DE LEI INSTANT + 150 DE ROTIRI GRATUITE LA EGT

Cota  2 pariata astazi de JOJO arata asa:
(Ora 19:30, Cupa Romaniei) Sepsi vs. U Craiova- X2, Cota: 1.65
(Ora 22:00, Premier League) Manchester City vs. Brighton- 1, Cota: 1.22
Cota finala este 2.01

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles