Skip to content

Crăciun Doru: Un singur gol îmi poate dubla investiția! COTA 2 să fie cu noi!

Comunitate. Suma tuturor respectelor. Din păcate biletul în Cotă 2 de ieri a fost pierdut. S-a trezit Newcastle!Ce victorie! 3-1 la Aston Villa in conditiile in care Domn’ Profesor a jucat 1X. In cele din urma a fost bine Profitul a fost asigurat de bieltul in cota 7.20 castigator. Ce jucam astazi la Cota 2? Am nevoie de un singur gol pentru ca biletul sa fie verde!

JOCI UN BILET GRATIS CU O MIZĂ DE 50 RON! NU TREBUIE SĂ FACI DEPUNERE! TREBUIE DOAR SĂ-ȚI DESCHIZI CONT PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI PARIUL GRATUIT!

Am două evenimente pe biletul de astăzi în Cotă 2. Ambele evenimente sunt din Premier League.

Tottenham – Brentford. Oaspeții au pierdut jumătate din meciurile jucate în acest sezon. 10 înfrângeri în 20 de meciuri, una dintre cele mai slabe formații în meciurile din deplasare. Brentford a pierdut 6 din 9 meciuri disputate pe teren strain.

Posibile echipe de start:

Tottenham: Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Udogie; Hojbjerg, Bentancur; Johnson, Kulusevski, Werner; Richarlison

Brentford: Flekken; Collins, Pinnock, Mee; Roerslev, Janelt, Jensen, Damsgaard, Lewis-Potter; Toney, Maupay

Mbeumo NU joacă pentru Brentord în această seară. Este o pierdere impensă pentru oaspeți. Mbeumo este princiaplul marcator pentru Brentoford în acest sezon cu 7 goluri înscrise. Yoane Wissa al doilea cel mai bun marcator al echipei este plecat la Cupa Africii.

Nici Tottenham NU are golgheterul echipei în meciul din această seară. Son Heung-Min lipsește la fel ca și Lo Celso, Manor Solomon, Bissouma.

În contextul actual cred că Spurs câștigă în această seară. Brentford și-a pierdut din strâlucire, iar Tottenham a avut evoluții consistente în meciurile disputate în acest sezon pe teren propriu. Sincer?! Mă aștept la un meci cu o ploaie de ocazii. Sper ca Tottenham să strângă cele trei puncte puse în joc.

Al doilea meci de pe bilet pare mai simplu. Liverpool NU pierde acasă cu Chelsea. Ok! Nu joacă Salah, dar chiar și așa nu prea îmi vine să cred că Chelsea poate câștiga pe Anfiled!

Am plasat biletul pe LasVegas.ro X 1369 Ron = 2.691 ( posibil câștig )

Atenție! Eu doar vă prezint ce joc. Biletele mele nu garantează eventuale câștiguri. Jucați și după propria voastră inspirație!  Pariați Responsabil!

AI UN PARIU GRATUIT DE 50 RON PE LASVEGAS.RO DACĂ ÎȚI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK. AI NEVOIE DOAR DE VALIDAREA CONTULUI.

Biletul în Cotă 2 jucat de Doru Crăciun

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE