Cota 2

COTA 2- vineri 27 mai (Papillon)

Salut! Dupa cum ati vazut nici aseara nu a vrut sa intre. In perioada asta imi e frica sa pariez si pe ca apune Soarele, Doamne fereste sa se intample ceva si sa nu mai apuna. Bilantul meu la cota 2 pe luna mai este 10 WIN / 16 LOST. 

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

In martie, bilantul meu la cota 2 a fost 14 WIN / 16 LOST, adica doua unitati pe minus. 

In aprilie, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 17 LOST, adica 5 unitati pe minus.

HAI SĂ ROTIM FĂRĂ DEPUNERE! DOAR PRIN ACEST LINK AVEM 110 ROTIRI GRATUITE

Am stat doua ore si am analizat meciurile de tenis de astazi. Am si gasit o combinatie frumoasa insa m-am sucit in utimul moment si am pariat tot pe fotbal.

Poate o sa fac mai tarziu si un bilet pe tenis pe care o sa vi-l prezint.

Am ales sa pariez pe doua partide din Austria de la care astept minim trei goluri. Hai, baietii! Hai ca se poate!

Pariati mereu cu responsabilitate. Pariurile trebuie sa ramana doar un hobby. 

Cota 2 pe care am pariat astazi:
(Ora 19:30, Austria, Regionalliga East) Mauerwerk vs. Stripfing- peste 2,5 goluri, Cota: 1.50
(Ora 20:15, Austria, Regionalliga Central) SV Spittal vs. Weindorf- peste 2,5 goluri, Cota: 1.38
Cota finala: 2.07

NUUU LE RATĂM PE ASTEA! 110 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE! SE CREDITEAZĂ INSTANT, DOAR PRIN ACEST LINK

488 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles