🔥 HOT BONUS URIAȘ:1000 de lei + 333 de Rotiri Gratuite! Revendica Bonus >
Cota 2

COTA 2- vineri 23 septembrie. Hai poate intra si a treia la rand! (Papillon)

Mamaaaaa! Cum a intrat aseara al doilea gol la Slovacia, in minutul 93, din penalty. Si la un minut dupa s-a mai dat unul. Bine, mie deja imi era de ajuns pentru ca aveam din nou cota 2 castigatoare. Bilantul meu pe septembrie este 10 WIN / 11 LOST.

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

In martie, bilantul meu la cota 2 a fost 14 WIN / 16 LOST, adica doua unitati pe minus. 

In aprilie, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 17 LOST, adica 5 unitati pe minus.

In mai, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 19 LOST, adica 7 unitati pe minus.

In iunie, bilantul meu la cota 2 a fost 9 WIN / 13 LOST, adica 4 unitati pe minus.

In iulie, bilantul meu la cota 2 a fost 10 WIN / 20 LOST, adica 10 unitati pe minus.

In august, bilantul meu la cota 2 a fost 13 WIN / 15 LOST, adica doua unitati pe minus.

INCREDIBIL!!! PRIMIM 567 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ SĂ DEPUNEM NIMIC! DOAR PRIN ACEST LINK!

Continuam pe nationale. Ar fi pacat sa nu o fac, pentru ca le-am asteptat mult. V-am zis ca imi place sa pariez pe ele.

Ori ne bat ei cu 2-0 ori ii batem noi cu 3-1. Cam asa vad Finlanda – Romania. Tricolorii nu mai au ce pierde. Ar fi culmea sa mergem acolo sa ne aparam (bine, nici nu prea am avea cu cine). Cred ca va fi un meci relativ deschis, cu minim doua goluri.

Nici peste 10 ani nu cred ca vor uita bulgarii rusinea traita in Gibraltar (1-1). Diseara, cred ca domnii pescari nu vor mai repeta minunea si vecinii nostri se vor impune la scor. Nu de alta, dar daca iar fac vreo isprava renunta Stoichkov la cetatenie. 

Pariati mereu responsabil! Pariurile trebuie sa ramana doar un hobby!

Cota 2 pe care am pariat astazi este:
(Ora 21:45, Liga Natiunilor) Finlanda vs. Romania- peste 1,5 goluri, Cota: 1.40
(Ora 21:45, Liga Natiunilor) Bulgaria vs. Gibraltar- 1 si peste 2,5 goluri, Cota: 1.45
Cota finala: 2.03

STOP!!! E FABULOS!!! 567 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

412 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles