Cota 2

COTA 2- vineri 15 aprilie (Papillon)

Inca un lost in aceasta luna, alti bani pierduti. Nicio sansa nu am avut aseara la nemtii aia. Bilantul meu la cota 2 pe aprilie este acum 4 WIN / 10 LOST.

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

In martie, bilantul meu la cota 2 a fost 14 WIN / 16 LOST, adica doua unitati pe minus. 

FII ATENT CE PRIMIM! PÂNĂ LA 1.000 DE LEI INSTANT + 150 DE ROTIRI GRATUITE

Sunt si eu pe multe grupuri de pariuri, pe forumuri, urmaresc si eu multi analisti, deci cam sunt la curent cu toate. Multi dintre ei si voi pierd pe City, pe Barcelona, pe Milan, pe Inter, pe Arsenal…e macel pe favorite. 

Tocmai de aceea eu am incercat sa vin cu ceva nou aici, sa nu pariez pe meciuri foarte jucate. Stiu ca 90% dintre pariurile mele se bazeaza pe statistica, dar uneori nici avalansa de informatii nu ajuta prea mult. Adevarul este ca se castiga tot mai greu la pariuri si este nevoie de multa rabdare si noroc.

Eu insa nu dezarmez. Stiu ca vor veni si perioade foarte bune.

Astazi voi merge clasic, pe trei meciuri de la care astept minim doua goluri in fiecare.

Sa privim pariurile ca pe un hobby si sa pariem mereu responsabil! 

BONUS URIAȘ!!! LA UNUL DINTRE CELE MAI BUNE CASINOURI ONLINE DIN ROMÂNIA! AVEM 1.000 DE LEI INSTANT + 150 DE ROTIRI GRATUITE LA EGT

Cota  2 pe care am pariat astazi arata asa:
(Ora 19:10, Austria, 2.Liga) Amstetten vs. St Polten- peste 1,5 goluri, Cota: 1.25
(Ora 21:00, Olanda, Eerste Divisie) Jong AZ vs. Den Haag- peste 1,5 goluri, Cota: 1.18
(Ora 21:45, Irlanda, Premier Division) Bohemians vs. Finn Harps- peste 1,5 goluri, Cota: 1.35
Cota finala este 1.99

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles