Cota 2

COTA 2- VINERI 10 DECEMBRIE


Patru goluri in doua meciuri ne pot dubla investitia. Pare atat de simplu la prima vedere. Sa vedem insa daca am facut alegerea potrivita.

Primul meci pe care l-am ales se joaca devreme, de la ora 17:30. In Banie vine Clinceniul sa joace cu Craiova lui Trica.

Doar in trei din cele zece meciuri jucate acasa in acest sezon, Craiova 1948 a scapat fara gol primit. Chiar daca pare o echipa condamnata la retrogradare, Clinceniul inca nu si-a spus ultimul cuvant. Fara antrenor, dar cu un posibil finantator, fotbalistii ilfoveni sunt pusi pe fapte care sa le sustina salariile sau la unii sa le mai si creasca, daca tot se anunta infuzie de capital. Dovada si victoria din etapa trecuta cu Dinamo. Avem asadar o echipa motivata, dar dezorganizata, Clinceniul, contra unei echipe care nu s-a ridicat deloc la nivelul investiilor, adica U Craiova 1948.

La acest meci n-am cum sa ratez asa o cota si o sa merg pe peste 1,5 goluri, la 1.50
Ești la un singur click de un BONUS de 300 RON >>> CHIAR AICI

Al doilea meci l-am ales din al doilea esalon din Italia, Serie B.
Cremonese, e ochipa cu pretentii la promovare, primeste vizita unei candidate la retrogradare, Crotone. Interesant este ca ultimele 4 meciuri pe care gazdele de diseara le-au jucat pe teren propriu s-au terminat cu acelasi scor, si anume 1-1. N-ar strica sa se termine tot atat si diseara.
La fel ca la primul, aici voi lua tot peste 1,5 goluri, la o cota de 1.34

Biletul nostru va arata asa:
U Craiova 1948 vs. Academica Clinceni- peste 1,5 goluri, Cota: 1.50
Cremonese vs. Crotone- peste 1,5 goluri, Cota: 1.34
Cota finala: 2.01

Te intrebi de unde am luat cotele? >>> Uite de AICI

Ești la un singur click de un BONUS de 300 RON >>> CHIAR AICI

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles