Skip to content

COTA 2 propusă de Andrei Belciug

Pentru astăzi am cota 2.04 din două meciuri de la US Open, unul masculin și unul feminin. Sper să nu intervină surprize.

Francis Tiafoe a repetat ultimele două performanțe la openul american, ajungând în optimi. Medvedev și Auger-Aliassime l-au învins în precedenele două ediții. Nu a pierdut niciun set în noua ediție, jucând cu Giron, Kubler și Shawartzman, americanul fiind favorit cu toți aceștia. Tiafoe prouce puține surprize, în general este învins de jucătorii mai valoroși. Are un singur trofeu ATP în carieră, în 2018 la Delray Beach. In acest moment este pe locul 26 mondial.

Il are ca adversar pe Rafael Nadal, iar acesta ar putea fi tot argumentul pentru care să cred că Tiafoe va fi eliminat. Nadal este neînvins în 2022 la turneele de Grand Slam, iar acesta este ultimul din an. I-a învins aici la New York pe Hijikata, Fognini și Gasquet. Primi doi au câștigat primul set, dar au pierdut următoarele 3 fără să aibă vreo șansă. După ce s-a lovit accidental cu racheta în nas în meciul cu Fognini, Nadal a urmat să câștige următoarele seturi cu 6-1 6-0 și 6-1, ultimele două cu Gasquet. A câștigat turneul la ultima participare, în 2019 și are în total 4 titluri de US Open. Este mare favorit și nu cred că va pierde mai mult de un set.

BONUS URIAS! PARIU GRATUIT SI FARA DEPUENRE DE 56 DE RON + 279 DE ROTIRI GRATUITE. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

La fete, Danielle Collins, locul 19 WTA, a jucat extrem de puțin în acest an și cu excepția începutului de an, n-a făcut-o deloc bine. Le-a învins în primele tururi pe Osaka, Bucsa și Cornet, pe toate în două seturi. Astfel, este la prima apariție în optimile acestei competiții. Anul trecut a fost eliminată în turul 3 de Sabalenka, adversara sa de astăzi.

Aryna Sabalenka a avut mult mai multe probleme în primele runde. Pe Harrison și Burel le-a învins relativ ușor, însă în turul 2 cu Kaia Kanepi, pierduse primul set și părea că îl va pierde și pe al doilea, dar cumva a reușit să revină. Se chinuie teribil la serviciu și doar de acolo pot veni neplăcerile, pentru că face duble greșeli de nu le poți număra la două mâini. Cu toate acestea, dacă îi intră primul serviciu, câștigă majoritatea punctelor, iar în schimburile de mingi, ea este cea care dictează ritmul, lovind extrem de puternic și punând presiune pe adversară. Face multe cadouri pe meci, dar este jucătoarea mai bună, a învins-o pe Collins de 3 ori în 3 întâlniri numai cu scoruri impunătoare, de două ori chiar la US Open. Collins este în revenire de formă, dar dacă Sabalenka nu se pierde cu firea, ar trebui să câștige.

Biletul se joacă la Sabalenka. La Nadal chiar nu-mi fac griji.

ITI DAM O COTA 2.04 SI 56 DE RON PE CARE SA-I JOCI PE ACEST BILET. PARIAZA GRATIS.

Cota 2 a lui Andrei Belciug:
Tiafoe – Nadal- 2, cota 1.20
Collins – Sabalenka- 2, cota 1.70

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE