Cota 2

COTA 2- miercuri 3 august si o scurta poveste (Papillon)

Ieri am avut-o castigatoare fara nicio emotie. Bilantul meu la cota 2 pe august este 2 WIN / 0 LOST.

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

In martie, bilantul meu la cota 2 a fost 14 WIN / 16 LOST, adica doua unitati pe minus. 

In aprilie, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 17 LOST, adica 5 unitati pe minus.

In mai, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 19 LOST, adica 7 unitati pe minus.

In iunie, bilantul meu la cota 2 a fost 9 WIN / 13 LOST, adica 4 unitati pe minus.

In iulie, bilantul meu la cota 2 a fost 10WIN / 20 LOST, adica 10 unitati pe minus

NU O RATATI!!! 299 DE ROTIRI GRATUITE FARA DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

Cred ca e a doua oara de cand colaborez cu acest site cand simt nevoia sa raspund unui comentariu, asta desi urmaresc toate reactiile la postarile cu articolele mele, pe pagina de Facebook Pontulnostru, pe grupul de Facebook ”Comunitatea Doru Craciun” si pe canalul de Telegram ”Comunitatea Doru Craciun”, adica peste tot unde colegii imi distribuie propunerile.

Ieri, cineva era indignat ca eu trebuie sa urmaresc 3 meciuri pentru o amarata de cota 2. Evident, cei 3 specialisti de frizerie l-au aplaudat imediat.

Stimabile, acum vreo 10 ani era un tip (nu mai retin cum il cheama ca i-as fi spus si numele) care isi forma, zilnic, cotele de 2 din 8-9 selectii. Da, ai citit bine! Opt-noua selectii! Si doar asa juca!

A ajuns foarte cunoscut, e posibil ca multi dintre cei care citesc aceste randuri sa stie despre ce vorbesc. Omul devenise o legenda printre pariori. Avea lejer cate 20 de cote 2 bifate in fiecare luna. Adica de la 20 in sus! 

Din ce s-a zis la vremea aia, majoritatea caselor de pariuri (de atunci) au inceput sa il limiteze. Insa problema era ca el isi facea si publice cotele de 2. Avea ceva grup de Facebook, era un fel de tipster. 

Finalul povestii e cam in ceata, cel putin pentru mine. Cert este ca tipul s-a retras la un moment dat. Unii spun ca si-a facut un grup format din foarte putini oameni, altii ca s-a lasat pentru ca el nu isi mai putea paria cotele de 2 nicaieri din cauza ca erau prea multi care o jucau…Nu stiu ce s-a intamplat cu el.

Ideea acestei povesti este ca atunci cand radem de cineva ca joaca trei meciuri pentru o cota 2 nu dam dovada de mari specialisti la pariuri, dimpotriva.

Iar cei care rad de pariurile in cota 2 le spun doar ca foarte multi oameni si-ar dori sa isi dubleze zilnic investitia, dar procentul celor care reusesc este infim.

Eu pariez zilnic responsabil si tratez pariurile ca pe un hobby. Asta va recomand sa faceti si voi, pentru o viata linistita.

COLOSAL!!!! 299 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE! CLICK PE ACEST LINK ȘI SUNT ALE TALE!

Cota 2 de astazi este:
(Ora 20:30, Conference League) Wolfsberger vs. Gzira- peste 1,5 goluri, Cota: 1.20
(Ora 21:30, Conference League) Dunajska Streda vs. FCSB- peste 1,5 goluri, Cota: 1.35
(Ora 21:45, Champions League) Crvena Zvezda vs. Pyunik- peste 1,5 goluri, Cota: 1.22
Cota finala: 2.01

488 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles