Cota 2

COTA 2- miercuri 13 aprilie (Papillon)

A fost a doua zi consecutiva in care nici macar eu nu mai speram ca o sa intre cota 2, dar minunea s-a produs si a intrat. Cineva imi tot scrie ca uneori am noroc! Asa este, recunosc! Dar oare pariurile nu sunt jocuri de noroc? Sunt jocuri de societate? Cu noroc sau nu, in pariuri conteaza doar sa ai biletul castigator. Restul sunt carcoteli! Bilantul meu la cota 2 pe aprilie este acum 4 WIN / 8 LOST.

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

In martie, bilantul meu la cota 2 a fost 14 WIN / 16 LOST, adica doua unitati pe minus. 

1.000 (O MIE!!!) DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ, PRIN ACEST LINK

Cea mai slaba echipa din liga a doua cehă joaca cu o echipa oarecum de traditie, dar cu probleme. Se poate sa vedem un 3-0 aici. Pe mine ma ajuta si un 1-2, pentru ca am pariat pe minim 3 goluri.

Nu cred ca returul dintre Atletico si City va arata la fel ca meciul de la Manchester. Dupa ce o intreaga planeta a ras de el, ma astept ca Simeone sa schimbe tactica astazi si sa nu mai stea cu toata autobaza in poarta. Eu vreau sa vad minim doua goluri in acest meci.

Pariati mereu responsabil! Sa privim pariurile ca pe un hobby si nu ca pe o posibila sursa de venit.

DOMNILORRRR!!! ASTA E PENTRU PROFESORI! 1000 (O MIE!!!) DE ROTIRI GRATUITE, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ! PRIN ACEST LINK

Cota 2 pe care am pariat astazi arata asa:
(Ora 17:30, Cehia, Division 2) Dukla Praga vs. Zizkov- peste 2,5 goluri, Cota: 1.60
(Ora 22:00, Champions League) Atletico Madrid vs. Manchester City- peste 1,5 goluri, Cota: 1.35
Cota finala este 2.16

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles