Cota 2

COTA 2- luni 14 martie (Papillon)

Am primit foarte multe multumiri dupa cota 2 de aseara. Le-am citit pe fiecare dintre ele. Insa vreau sa va spun ceva: daca vreti sa imi multumiti si doriti sa sustineti acest proiect, acest site, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa va deschideti cont la casele de pariuri prin link-urile noastre si sa pariati. Niciun proiect de genul acesta nu poate sa reziste daca nu suntem sustinuti in acest mod. Nimeni nu ar putea sa lucreze gratis aici. Deci acesta este singurul lucru pe care voi il puteti face, iar noi promitem ca o sa ne straduim mereu sa venim cu cele mai bune, cel putin din punctul nostru de vedere, pronosticuri. Bilantul meu la cota 2 pe luna martie este acum 8 WIN / 5 LOST.

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

FĂRĂ DEPUNERE! 44 DE LEI PENTRU PARIURI + 222 DE ROTIRI GRATUITE

Cele doua goluri pe care le astept de la meciul din Polonia ar putea veni numai de la gazde, care inscriu pe banda rulanta pe teren propriu, insa nici Mielec nu joaca rau in deplasare, asa ca nu exclud nici un ambele marcheaza.

Meppen si Duisburg sunt doua echipe cu defensive subtiri tare, dar cu ofensive bunisoare. Exact ce ne trebuie pentru cateva goluri.

Nu o sa vorbesc despre presupusa prietenie dintre FCSB si Farul. Cred insa ca FCSB va castiga si nu cred ca o va face doar cu 1-0. Initial am vrut sa il joc singur pe bilet, la peste 2,5 goluri, insa am zis sa nu risc doua zile la rand si l-am luat in peste 1,5 goluri.

Nu jucati sume mari de bani pe biletele mele. Am vazut aseara cateva bilete plasate cu mize mari si m-am intristat. Ideea acestui ”sport” este sa il privim ca pe un hobby. 

Astăzi PARIEM FĂRĂ DEPUNERE!!! Doar prin acest link primim 44 de LEI pentru pariuri + 222 de Rotiri Gratuite

Cota mea de 2 pe care am pariat astazi arata asa:
(Ora 19:00, Polonia, Ekstraklasa) Rakow vs. Stal Mielec- peste 1,5 goluri, Cota: 1.22
(Ora 22:00, Germania, 3.Liga) Meppen vs. Duisburg- peste 1,5 goluri, Cota: 1.20
(Ora 21:00, Romania, Liga 1) FCSB vs. Farul- peste 1,5 goluri, Cota: 1.37
Cota finala este 2.01

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles