🔥 HOT BONUS URIAȘ:1000 de lei + 333 de Rotiri Gratuite! Revendica Bonus >
Cota 2

COTA 2- joi 22 septembrie. Am gasit meciurile care sper sa imi dubleze investitia si astazi (Papillon)

Ieri am intuit perfect meciul din Costa Rica si am reusit sa ne trecem in cont inca o cota 2 castigatoare. Bilantul meu pe septembrie este 9 WIN / 11 LOST.

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

In martie, bilantul meu la cota 2 a fost 14 WIN / 16 LOST, adica doua unitati pe minus. 

In aprilie, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 17 LOST, adica 5 unitati pe minus.

In mai, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 19 LOST, adica 7 unitati pe minus.

In iunie, bilantul meu la cota 2 a fost 9 WIN / 13 LOST, adica 4 unitati pe minus.

In iulie, bilantul meu la cota 2 a fost 10 WIN / 20 LOST, adica 10 unitati pe minus.

In august, bilantul meu la cota 2 a fost 13 WIN / 15 LOST, adica doua unitati pe minus.

PROMOȚIE VERIFICATĂ! 212 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ ȘI FĂRĂ DEPUNERE. PRIN ACEST LINK

De astazi incep meciurile echipelor nationale. 

Stiu multi pariori care iau pauza in aceasta perioada, insa mie imi place sa pariez pe aceste dueluri.

Sper sa imi aduca si profit. Prima cota 2 am format-o din trei meciuri. Nu am vrut sa ma hazardez jucand un singur eveniment. 

Atat Franta cat si Sovacia si Turcia au adversari carora le pot da doua goluri. Pe mine nu ma supara nici daca marcheaza oaspetii, pentru ca toate pariurile mele sunt in peste 1,5 goluri. 

Pariati mereu responsabili! Pariurile trebuie sa ramana un simplu hobby. 

(Ora 21:45, Liga Natiunilor) Franta vs. Austria- peste 1,5 goluri, Cota: 1.25
(Ora 21:45, Liga Natiunilor) Slovacia vs. Azerbaidjan- peste 1,5 goluri, Cota: 1.33
(Ora 21:45, Liga Natiunilor) Turcia vs. Luxemburg- peste 1,5 goluri, Cota: 1.22
Cota finala este 2.03

PROMOȚIE VERIFICATĂ!!! 212 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

412 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles