Cota 2

COTA 2- joi 14 iulie (Papillon)

Pentru mine cota 2 de aseara a fost cea mai frumoasa din acest an. M-am bucurat ca un copil. Nu o consider norocoasa. In pariuri ai ghinioane cu carul (cum am avut eu in ultima vreme) si apoi vin ”minuni” din astea. Deci e oarecum un echilibru, ca in viata, cu zile bune si zile rele. Bilantul meu la cota 2 in iulie este 4 WIN / 9 LOST. 

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

In martie, bilantul meu la cota 2 a fost 14 WIN / 16 LOST, adica doua unitati pe minus. 

In aprilie, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 17 LOST, adica 5 unitati pe minus.

In mai, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 19 LOST, adica 7 unitati pe minus.

In iunie, bilantul meu la cota 2 a fost 9 WIN / 13 LOST, adica 4 unitati pe minus.

ÎȚI PLAC JOCURILE DE CASINO? PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI 1.200 DE LEI BONUS DE BUN VENIT + 100 DE ROTIRI GRATUITE

Astazi voi juca pe loteria din Conference League. E competitia unde orice este posibil.

Voi paria pe doua meciuri de la care astept minim doua goluri in fiecare. Hai ca nu e greu! Chiar daca nu sunt echipe asa spectaculoase…4 goluri in doua partide nu e mult.

Pariati mereu responsabil, pariurile trebuie sa ramana un simplu hobby.

Cota 2 de astazi este:
(Ora 19:00, Conference League) Seinajoen JK vs. Flora Talinn- peste 1,5 goluri, Cota: 1.40
(Ora 20:00, Conference League) Escaldes vs. Gzira- peste 1,5 goluri, Cota: 1.40
Cota finala este 1.96

PROMOȚIE SPECTACULOASĂ!!!  AVEM 1.200 DE LEI BONUS DE BUN VENIT + 100 DE ROTIRI GRATUITE, PRIN ACEST LINK

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles