Cota 2

COTA 2- joi 10 noiembrie. Am nevoie de un singur gol ca sa castig. Atat, doar unul! (Papillon)

Aseara am inchis televizorul in minutul 95 la Rapid cu Farul. Nu mai aveam nicio farama de speranta. Am primit notificare de la Flashscore vreo doua miunte mai tarziu. Stiam ca s-au dat 7 de prelungiri deci am fost sigur ca s-a terminat meciul. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut gol. Efectiv nu mi-a venit sa cred! Ce seara minunata! Ce cota 2 frumoasa am prins! Bilantul meu pe noiembrie este 4 WIN / 4 LOST.

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

In martie, bilantul meu la cota 2 a fost 14 WIN / 16 LOST, adica 2 unitati pe minus. 

In aprilie, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 17 LOST, adica 5 unitati pe minus.

In mai, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 19 LOST, adica 7 unitati pe minus.

In iunie, bilantul meu la cota 2 a fost 9 WIN / 13 LOST, adica 4 unitati pe minus.

In iulie, bilantul meu la cota 2 a fost 10 WIN / 20 LOST, adica 10 unitati pe minus.

In august, bilantul meu la cota 2 a fost 13 WIN / 15 LOST, adica doua unitati pe minus.

In septembrie, bilantul meu la cota 2 a fost 15 WIN / 14 LOST, adica 1 unitate pe plus. 

In octombrie, bilantul meu la cota 2 a fost 16 WIN / 14 LOST, adica 2 unitati pe plus.

EXCLUSIV! 1.000 DE LEI + 333 DE ROTIRI GRATUITE BONUS DE BUN VENIT INSTANT 

Braga cu Moreirense e meci de cupa. Orice se poate intampla. In astfel de partide, antrenorii dau sansa rezervelor, mai ales in cazul echipelor care pleaca cu prima sansa, cum e cazul celor de la Braga. Braga, care a primit gol in ultimele 4 meciuri jucate acasa. 

Moreirense, o formatie care marcheaza mult, de ce sa nu inscrie diseara? Sigur vor fi mai motivati, iar oaspetii ii vor privi de sus. Oricum as analiza acest meci, pur si simplu cota este imensa pentru a nu o juca. Sau….poate e doar o capcana intinsa de bookmakeri. Eu sper ca nu este, mai ales ca i-am prins de foarte multe ori in offside.

Cota 2 pe care am pariat astazi este Braga vs. Moreirense- oaspetii marcheaza, Cota: 2.20 (Meciul se va juca in Portugalia, de la ora 21:45)

STOP!!! BONUS URIAȘ!!!! 1.000 DE LEI + 333 DE ROTIRI GRATUITE! SE ACORDĂ INSTANT, PE LOC!!! DOAR PRIN ACEST LINK

488 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles