Cota 2

COTA 2- duminica 7 august (Papillon)

Ieri a fost pentru prima oara cand chiar am vrut sa spun stop si sa-mi vad de treaba mea. M-a luat lehamitea si am simtit atata neputinta dupa ce s-a macat in minutul 9 si asa a ramas scorul incat chiar am vrut sa intrerup colaborare cu site-ul si sa-mi vad de ale mele. Pe finalul zilei am decis sa mai continui. Bilantul meu pe august este 3 WIN / 3 LOST.

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

In martie, bilantul meu la cota 2 a fost 14 WIN / 16 LOST, adica doua unitati pe minus. 

In aprilie, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 17 LOST, adica 5 unitati pe minus.

In mai, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 19 LOST, adica 7 unitati pe minus.

In iunie, bilantul meu la cota 2 a fost 9 WIN / 13 LOST, adica 4 unitati pe minus.

In iulie, bilantul meu la cota 2 a fost 10WIN / 20 LOST, adica 10 unitati pe minus

SUPER-PROMOTIE!!! 299 DE ROTIRI GRATUITE FARA DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

Si daca tot am decis sa continui atunci m-am hotarat sa merg tot, cel putin azi, pe biletul cu 3 meciuri de peste 1,5 goluri. 

Nu o fac pentru ca sunt incapatant, nici pentru ca vreau sa fac in ciuda sau sa ”mor” pe mana mea. O fac pentru ca mi se pare cel mai bun pariu. E combinatia care de-a lungul anilor mi-a adus cele mai multe castiguri.

Cota 2 de astazi:
(Ora 16:00, Anglia) Manchester United vs. Brighton- peste 1,5 goluri, Cota: 1.28
(Ora 16:00, Franta) Montpellier vs. Troyes- peste 1,5 goluri, Cota: 1.33
(Ora 21:45, Franta) Marseille vs. Reims- peste 1,5 goluri, Cota: 1.33
Cota finala este 2.26

PROFITĂ ACUM!!! PRIN ACEST LINK AVEM 299 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE!!!

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles