Cota 2

Azi nu cautam nicio logica! Vrem sa dam sah-mat cu o singura mutare! (JOJO)

Cine sustine ca in pariuri exista logica se inseala amarnic. Ieri am tot invartit oferta, am analizat optiunile si am zis asa…daca grecii au jucat binisor la Bucuresti, s-au inchis bine, pe contraatac au fost periculosi in cateva randuri, de ce nu ar fi si in Muntenegru?! Cand joci impotriva grecilor si pui 1X…evident ca bat…cand pui pe ei x2…evident ca pierd…cine sa ii mai inteleaga?! Azi am zis ca voi merge impotriva cotelor si impotriva caselor cu urmatorul bilet:

FĂRĂ DEPUNERE! 44 DE LEI PENTRU PARIURI + 222 DE ROTIRI GRATUITE

Polonia – Suedia- se califica Suedia, cota 2.15
Suedia are experienta mai mare in a aborda meciurile cu miza. Multi vor spune ca e un avantaj foarte mare ca polonezii vor juca acasa…le amintesc doar ce au reusit sa faca scandinavii in urma cu 4 ani in Italia. Au socat lumea fotbalistica printr-o calificare istorica. Ca lot suedezii sunt superiori avand in teren si pe motivatorul Zlatan care va trage echipa dupa el. Hai, Suedia!

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

HAI SĂ LE LUĂM BANII!!! PROMOȚIA MAI E VALABILĂ DOAR DOUĂ ZILE!  PARIEM FĂRĂ DEPUNERE!!! Prin acest link primim 44 de LEI pentru pariuri + 222 de Rotiri Gratuite. GRATIS!!!

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles