Cota 2

Aseara inca una picata, azi o noua speranta. Cota 2 este aici! (Papillon)

M-am saturat sa numar cote pierdute in aceasta luna. Imi doresc sa se termine calvarul cat mai repede. Bilantul meu la cota 2 pe luna martie este acum  WIN 11 / 16 LOST.

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

DESCHIDE-ȚI CONT LA UNIBET PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC + 150 DE ROTIRI GRATUITE

Chiar daca am pierdut 16 si am prins doar 11 cote 2 in aceasta luna, eu tot sunt pe plus. Am 16 unitati in castig in acest an.

Si asta pentru ca eu, asa cum v-am spus de la inceput, mizez aceeasi suma de bani pe fiecare cota 2.

Nu joc la recupeare niciodata, nu joc sistemul martingale. Daca cineva juca 100 de lei pe fiecare cota 2 propusa aici de mine, acum avea 1.600 de lei castigati (real sunt peste 2.000 pentru ca de obicei cotele sunt putin mai mari decat 2). Daca ar fi pariat 50 de lei ar fi avut 800 in castig, daca ar fi pariat 500 de lei ar fi avut 8.000 de lei si tot asa. 

Stiu ca sunt multi oameni nervosi printre voi pentru ca au pierdut sume mari pe cotele oferite de mine, insa eu nu ma simt deloc vinovat. Dar chiar deloc!

De ce? Pentru ca eu v-am spus mereu sa jucati responsabil, sa nu pariati sume mari de bani pe cotele mele si sa jucati aceeasi suma.

Mi-ati urmat sfatul? Sunteti in castig. Nu? Nu mai e problema mea….

FII ATENT! Începe-ți aventura la UNIBET cu un PARIU FĂRĂ RISC și 150 Rotiri Gratuite. DOAR PRIN ACEST LINK

Cota 2 pe care am pariat astazi arata asa:
(Ora 20:45, meci amical) Israel vs. Romania- peste 1,5 goluri, Cota: 1.37
(Ora 21:45, meci amical) Anglia vs. Coasta de Fildes- peste 1,5 goluri, Cota: 1.28
(Ora 21:45, meci amical) Belgia vs. Burkina Faso- peste 1,5 goluri, Cota: 1.28
Cota finala este 2.24

488 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles