Cota 2

AM TREI CONSECUTIVE! Astăzi am pariat o nouă cotă 2 (Papillon)

N-au fost mari emotii emotii. Imediat dupa golul lui Mbappe si la cum se juca, era evident ca se vor mai inscrie inca doua. Bilantul meu a cota 2 pe luna martie este acum 6 WIN / 3 LOST.

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

DESCHIDE-ȚI CONT LA UNIBET PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC + 150 DE ROTIRI GRATUITE

Astazi m-am dus pe Europa si Conference League, altceva nu prea mai e de jucat.

Daca prind o zi buna, olandezii pot sa inscrie singuri doua goluri la Belgrad, dar si sarbii au mari sanse sa marcheze, tinand cont de faptul ca Feyenoord nu exceleaza in defensiva. L-am luat in peste 1,5 goluri.

Nu pot uita rusinea traita de Roma la Bodo/Glimt. Cam pe delasarea italienilor ma bazez si astazi. Elevii lui Mourinho sigur ii vor lua la pret de matineu pe olandezii de la Vitesse, care au resurse sa produca surpriza diseara. Eu sper sa vad minim doua goluri.

Pe sarbii de la Steaua Rosie i-am vazut in meciurile cu CFR Cluj. O echipa masiva, dar totusi cu limite. Cred ca scotienii au toate atuurile sa marcheze de doua ori diseara. Eu nu ma supar sa o faca si sarbii pentru ca am pariat peste 1,5 goluri si aici.

Pariati responsabil!

FII ATENT! Începe-ți aventura la UNIBET cu un PARIU FĂRĂ RISC și 150 Rotiri Gratuite. DOAR PRIN ACEST LINK

Cota 2 pe care am pariat astazi arata asa:
(Ora 19:45, Conference League) Partizan vs. Feyenoord- peste 1,5 goluri, Cota: 1.40
(Ora 19:45, Conference League) Vitesse vs. Roma- peste 1,5 goluri, Cota: 1.23
(Ora 22:00, Europa League) Rangers vs. Crvena Zvezda- peste 1,5 goluri, Cota: 1.32
Cota finala este 2.27

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles