Cota 2

Am nevoie de doua meciuri pentru cota 2 de astazi! Biletul este aici (Papillon)

Norvegieni nu au jucat pentru mine aseara. Doar un amarat de 0-1. Si eu imi facem probleme de marocani. Bilantul meu pe luna iunie este acum 3 WIN / 5 LOST.

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus.

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

In martie, bilantul meu la cota 2 a fost 14 WIN / 16 LOST, adica doua unitati pe minus.

In aprilie, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 17 LOST, adica 5 unitati pe minus.

In mai, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 19 LOST, adica 7 unitati pe minus.

FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ! 50 DE ROTIRI GRATUITE DOAR PRIN ACEST LINK

Am citit un mesaj aseara de la un urmaritor. Foarte pertinent mesajul si bine punctat. El imi spunea ca poate ar trebui sa o las mai moale in perioada aceasta cand oferta este practic inexistenta. In mare avea dreptate.

Insa eu v-am indrumat si continui sa va spun ca in perioada asta trebuie sa reducem mizele pentru cota 2 aproape de minim. Gradul de siguranta este foarte redus. Sa pariem doar din placere…ca sa avem ce urmari, cum se zice in limbajul pariorilor.

Multi nu mai pariaza deloc in aceasta perioada, dovada ca audientele la articolele mele aproape ca s-au injumatatit si imi place sa cred ca cei care inca se inspira de la mine sunt pariori inteligenti si reduc mizele la maxim.

Asadar, draga domnule urmaritor, hai sa jucam doar de placere, sa ne cante Flashscore-ul. Nu putem pleca de la premisa ca o sa facem bani multi in aceasta perioada.

Mi-ar fi fost mai usor sa joc doar pentru mine si sa nu mai scriu aceste articole, insa mie imi place sa impartasesc cu voi pariurile mele si stau linistit ca nu o sa jucati bani multi pe ele, pentru ca va rog mereu sa nu faceti asta. In plus, tocmai ce m-am intors dintr-o vacanta de 8 zile de la cota 2, deci sunt cu bateriile incarcate.

Cota 2 pe care am pariat astazi este aceasta:
(Ora 20:00, Norvegia, Division 3) Vidar vs. Sola- peste 2,5 goluri, Cota: 1.38
(Ora 21:00, Islanda) KA Akureyri vs. Fram- peste 2,5 goluri, Cota: 1.65
Cota finala este 2.28

ATENȚIEEE!!!! AVEM 50 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ! DOAR PRIN ACEST LINK

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles