Cota 2

Am 7 din ultimele 8 propuse castigatoare! Ultimele 3 au fost consecutive. Cota 2- joi 29 septembrie este aici (Papillon)

Bucuria de ieri mi-a fost umbrita. Cand am pariat/trimis spre publicare biletul, cota pentru meciul din Polonia era fix 2.00. Asta a fost seara tarziu, dupa miezul noptii. Dimineata la primele ore a scazut pe la 1.90-1.85, pentru ca mai apoi in cursul amiezii sa ajunga chiar si la 1.55. E clar! Bookmakerii au stiut ceva pentru ca meciul s-a terminat 3-2! Sper ca multi dintre voi au pariat-o inainte sa scada cota. Bilantul meu pe septembrie este 15 WIN / 12 LOST.

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

In martie, bilantul meu la cota 2 a fost 14 WIN / 16 LOST, adica doua unitati pe minus. 

In aprilie, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 17 LOST, adica 5 unitati pe minus.

In mai, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 19 LOST, adica 7 unitati pe minus.

In iunie, bilantul meu la cota 2 a fost 9 WIN / 13 LOST, adica 4 unitati pe minus.

In iulie, bilantul meu la cota 2 a fost 10 WIN / 20 LOST, adica 10 unitati pe minus.

In august, bilantul meu la cota 2 a fost 13 WIN / 15 LOST, adica doua unitati pe minus.

INCREDIBIL!!! PRIMIM 567 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ SĂ DEPUNEM NIMIC! DOAR PRIN ACEST LINK!

Azi nu am vrut sa mai fortez!

Am deja ultimele trei cote de 2 castigatoare, toate jucate pe un singur meci. Nu cred ca ulciorul poate merge de multe ori la apa.

Asa ca am simtit ca e mai bine sa merg pe reteta cu trei meciuri. Sper ca am facut cea mai buna alegere.

ATENTIE! Va mai dau un pont, pe langa cota 2! La finalul articolului este o promotie cu 567 de rotiri gratuite FARA depunere pe care ar fi deplasat sa o ratam. 

Cota 2 pe care am pariat astazi este aceasta:
(Ora 20:00, Danemarca, 1 st Division) Hobro vs. Amager- peste 1,5 goluri, Cota: 1.22
(Ora 20:15, Bulgaria, Vtora liga) Arda vs. Hebar- peste 1,5 goluri, Cota: 1.30
(Ora 21:00, Peru, Liga 1) Grau vs. Sport Boys- peste 1,5 goluri, Cota: 1.25
Cota finala este 1.98

ATENTIE!!! E ULTIMA ZI IN CARE PUTEM PROFITA DE ACEASTA PROMOTIE FANTASTICA! PRIMIM 567 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

491 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles