Bonus Dublu

Andrei Belciug joacă BONUS DUBLU în COTA 530 pe weekend

Salutări! Pentru sâmbătă și duminică am selectat 20 de meciuri doar din cele 5 campionate de top + derby-ul “U” vs CFR Cluj. Fără să le forțez, aveam exact 20 de selecții pe bilet când am trecut prin toată oferta de weekend și îmi voi încerca norocul cu acestea.

Dacă biletul va fi câștigător, primim înapoi miza  înmulțită cu 1060. Eu îl voi încerca în 25 de lei, iar câștigul potențial este de 26.500 de lei.

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. ROTIRILE LE PRIMESTI AUTOMAT LA VALIDAREA CONTULUI. FARA DEPUNERE!

Biletul în Bonus Dublu a lui Andrei Belciug în COTA 530:

Premier League
Manchester City – Brighton- 1 și peste 1.5 goluri City, cota 1.30
Chelsea – Manchester United- sub 3.5 goluri, cota 1.40
Leeds – Fulham- ambele marchează, cota 1.65
Wolverhampton – Leicester- sub 3.5 goluri, cota 1.35
Southampton – Arsenal- X2 și sub 4.5 goluri, cota 1.38
Tottenham – Newcastle- sub 3.5 goluri, cota 1.36

La Liga
Valladolid – Sociedad- X2 și sub 4.5 goluri, cota 1.40
Real Madrid – Sevilla- peste 1.5 goluri Real, cota 1.42

Serie A
Salernitana – Spezia- peste 1.5 goluri, cota 1.33
Fiorentina – Inter- X2, cota 1.30
Udinese – Torino- 1X, cota 1.28
Roma – Napoli- marchează Napoli, cota 1.25

Bundesliga
Augsburg – Leipzig- marchează Augsburg, cota 1.47
Gladbach – Frankfurt- ambele marchează, cota 1.50
Bochum – Union Berlin- X2, cota 1.25

Ligue 1
Marseille – Lens- sub 3.5 goluri, cota 1.35
Troyes – Lorient- marchează Lorient, cota 1.33
Toulouse – Strasbourg- 1X, cota 1.38
Lille – Monaco- marchează Monaco, cota 1.28

Superliga
U Cluj – CFR Cluj- X2 și sub 3.5 goluri, cota 1.45

COD SUPERBET: 890G-Q80E22

SUPER-PROMOȚIE! PRIMESTI ACUM 567 DE ROTIRI GRATUITE DACA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE, CONDITII MINIME DE RULAJ

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles