Biletul Zilei

ZIUA SI TRANSFERUL IN ECHIPA PONTULNOSTRU. PRIMUL OBIECTIV? UN BILET IN COTA 4.30.


Pariul nostru incepand de astazi este “Winman”. Echipa pontulnostru a realizat un nou transfer. Vorbim de un personaj cu peste 15 ani petrecuti in lumea pariurilor sportive.
“Winman” nu este un nickname intamplator. Prietenul nostru a castigat in ultimii ani sume uriase din pariurile sportive, dar si mizele investite au fost pe masura. Acesta este si unul dintre motivele pentru care am pastrat ca identitatea lui sa ramana necunoscuta.

Winman isi incepe aventura pe pontulnostru.ro cu cateva sfaturi pretioase, dar si un bilet in Cota 4.70. Ii urma multa bafta.

Nu paria handicap la PSG! Mai bine ia cota 2.50. Golurile vin din Italia.
Știu că te tentează să pariezi pe o victorie la 2 sau chiar 3 goluri pentru PSG. Doar joacă pe terenul lui Lorient, cea mai amărâtă echipă din Franța, cu 8 înfrângeri la rând. Dar nu este momentul potrivit. Mbappe este suspendat, iar Neymar accidentat. Culmea, chiar de ziua lui Mbappe. Probabil aveau programată petrecerea. E prea mare coincidența. Mai lipsește și Verratti. Va fi genul de meci în care PSG se va chinui. Am găsit două cote ce s-ar putea să-ți placă. 2.35 pentru “2 și 0-3 goluri” sau “PSG câștigă la zero”, în cotă 2.50. Baftă!

CUM SA RATEZI BONUSUL DE PANA LA 500 DE LEI PENTRU PARIURI? DESCHIDE-TI CONT ACUM PRIN ACEST LINK >>>CHIAR AICI

Aici sunt golurile. Cotă 1.95 la Simeone vs. Vlahovic
Cei mai curtați atacanți ai momentului au meci direct în Serie A. Fiul lui Simeone are sezonul carierei, cu 12 goluri pentru Verona. Vlahovic este cel mai nou star din Europa. Sârbul l-a egalat pe Cristiano Ronaldo, cu 33 de goluri marcate în Italia în același an calendaristic. E fenomen și îl vor toate cluburile mari din Anglia. Cu așa atacanți, Verona – Fiorentina cere pariuri pe goluri. 1.95 e cota pentru 3-5 goluri. Nu mai sta pe gânduri! Parcă merge pus pe un bilet și gol Simeone, cotă 2.50, și gol Vlahovic, logic, cotă 2.00.

PROMOTIE LIMITATA! Peste 300 de Rotiri Gratuite la Shining Crown daca iti deschizi cont la Superbet prin acest link.

Biletul arata asa:
Lorinet – PSG – 2 si 0-3 goluri, Cota: 2.35
Verona – Fiorentina – gol marcat de Vlahovic, Cota: 2.00
Cota finala: 4.70