Skip to content

Zi de Liga 1. Pariem pe derby-ul Rapid – FCSB. Andrei Belciug a creat un bilet în COTA 3.60

Salutări! Etapa aceasta pare să se fi revenit la normal cu golurile, sub 2.5 au fost în cele două meciuri deja jucate, după o primă etapă cu 21 de goluri. Din ultimele 3 partide de astăzi în Liga 1, am făcut un bilet în cota 3.60.

Azi sunt meciuri greu de anticipat, mai ales din cauza orei la care se vor juca. Sepsi – FC Argeș se va juca pe caniculă, temperatura resimțită va fi de 37 de grade la prânz când se va disputa meciul. Toate echipele românești angrenate în competițiile europene au fost programate să joace astăzi; la prima vedere pare a fi cea mai bună decizie pentru că eu mă întreb cum vor alerga băieții la aproape 40 de grade. Din acest motiv mă aștept la foarte puține goluri în prima parte a zilei. Două bătălii Cluj vs. Craiova + derby-ul bucureștean, singurul din acest sezon după retogradarea lui Dinamo.

EXCLUSIV! 100 lei Pariu Gratuit + 123 Rotiri Gratuite la verificarea contului. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK

De la 16:00 avem U Craiova 1948 contra lui CFR Cluj. Craiova a început cum nu se putea mai prost prima etapă, cu gol primit în minutul 3, iar până la final n-au mai putut egala împotriva Farului. După o primă deplasare foarte grea pentru echipa lui Marius Croitoru, acum va primi vizita campioanei, apoi urmează meciuri cu FCSB și Univ. Craiova; cred că nici nu se putea un program mai greu. CFR a legat două victorii consecutive după dezastrul de la începutul lunii, victorie cu Rapid în campionat și apoi acel 3-0 cu andorrienii în Conference League, scor aparent neliniștitor pentru ai noștri, care și-au făcut viața grea pentru retur. Până la deplasarea pentru meciul de joi, au de făcut un popas pe „Ion Oblemenco”. Scopul va fi clar, victoria sub orice mijloace. Ținând cont de condițiile meteo de la ora meciului, mai mult de două goluri mi-e imposibil să cred că se pot marca.

De la 18:30, U Cluj întâlnește Universitatea Craiova. ”U” a scos un punct în prima etapă în deplasare cu FCSB, meci pe care îl puteau și câștiga cu ceva noroc. La primul meci de la revenirea în Liga 1, „șepcile roșii” au arătat bine, iar eu mă aștept să continue așa și în meciul de astăzi. Univ. Craiova n-a putut obține cele 3 puncte în prima etapă cu Sepsi deși a condus cu 2-0. La fel și în deplasarea din Conference League, a condus la pauză și a luat gol la primul atac al albanezilor, terminându-se 1-1, iar aici putem spune fără ironie că și-a făcut meciul greu pentru retur. Așa cum au luat goluri neanuțate până acum, putem asista la un nou meci în care apărarea oltenilor eșuează. U Cluj are și moralul de partea sa, entuziasmul, iar eu cred că va marca cel puțin o dată.

In derby-ul etapei, Rapid va juca împotriva rivalei FCSB pe stadionul Giulești de la ora 21:30. Niciuna nu este deloc în formă, Rapid a jucat foarte slab pe finalul sezonului trecut, în amicalele din vară, iar în prima etapă au pierdut 1-0 cu CFR Cluj. De partea cealaltă, FCSB abia a scos un egal cu U Cluj apoi s-au făcut de râs în Armenia cu o echipă de mijlocul clasamentului de care nu auzise nimeni. 

Aparent, Cabral a cerut la 100 de georgieni să numească o echipă din Tbilisi și niciunul n-a zis Saburtalo. Aceasta a bătut-o cu 1-0 pe FCSB iar scorul putea fi chiar mai mare. Revine acum în campionat pentru un meci incendiar, cu o atmoferă ce se anunță electrizantă. Anul trecut la revenirea în Liga 1, giuleștenii au învins cu 1-0. La cum s-a prezentat defensiva roș-albaștrilor în ultima vreme, Rapid ar trebui să marcheze, poate chiar din prima repriză.

TI-AM PREGATIT UN PARIU FARA RISC DE 100 RON + 123 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREGI PRIN ACEST LINK.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Biletul lui Andrei Belciug în COTA 3.60
U Craiova 1948 – CFR Cluj- sub 2.5 goluri, cota 1.69
U Cluj – Univ. Craiova- U Cluj marchează, cota 1.51
Rapid – FCSB- Rapid marchează, cota 1.41

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE